Науково доведені поради, щоб позбутися зайвих кілограмів
Науково доведені поради, щоб позбутися зайвих кілограмів

Науково доведені поради, щоб позбутися зайвих кілограмів

Бути здоровим - це нелегкий шлях, але деякі хитрощі та поради можуть його полегшити. Хоча в інтернеті є безліч порад щодо схуднення, ми часто забуваємо вибирати серед них ті, що ґрунтуються на фактах.

Цього разу відмовтеся від звичного. Обирайте ті стратегії, які були добре досліджені та надані експертами. Ми зібрали кілька найефективніших з них.

Пийте воду перед їжею, часто пийте чорну каву

Питна вода має незліченну кількість переваг, і ми всі це знаємо. Але як саме вона допомагає нам скинути зайві кілограми? Дослідники з'ясували, що випивши півлітра води за 30 хвилин до їди, ви відчуєте себе ситішими і з'їсте менше.

По-друге, вживання якісної кави покращить ваш метаболізм. Але це не допоможе, якщо ви додасте цукор.

Їжте менше рафінованих вуглеводів і перейдіть на низьковуглеводну дієту

Продукти з рафінованими вуглеводами, такі як макарони та білий хліб, містять цукор, а також є шкідливими для здоров'я, оскільки відомо, що вони підвищують рівень цукру в крові. Рафіновані вуглеводи, якщо їх споживати в надлишку, також можуть призвести до збільшення ваги.

Перехід на низьковуглеводну дієту принесе більше користі для схуднення. Дослідження показали, що низьковуглеводна дієта допоможе вам схуднути швидше, ніж дієта з низьким вмістом жирів.

Використовуйте маленькі тарілки, рахуйте калорії і ведіть щоденник харчування

Це може бути нездійсненним для всіх, але ви можете спробувати використовувати менші тарілки для їжі, щоб уникнути переїдання. Крім того, підрахунок калорій допоможе вам стежити за своїм щоденним раціоном.

Насправді, якщо у вас є час, спробуйте вести харчовий щоденник, оскільки це допоможе вам дізнатися про переваги продуктів, які ви регулярно вживаєте.

Пийте зелений чай, їжте більше овочів

Деякі дослідження показують, що зелений чай допомагає схуднути. Вживання здорової, гострої їжі може покращити ваш метаболізм. Виконання серцево-судинних вправ - ідеальне тренування для спалювання калорій. Підняття ваги також збільшить вашу силу опору і підтягне тіло.

Їжте волокнисту їжу, щоб зменшити відчуття голоду. Споживайте більше білків, зелених листових овочів і фруктів.

Раніше OBOZ.UA писав,яка формула схуднення.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram та Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом