30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Збірна України з футболу показала як тренуються перед матчем зі Словаччиною
Збірна України з футболу показала як тренуються перед матчем зі Словаччиною

Збірна України з футболу показала як тренуються перед матчем зі Словаччиною

Футболісти збірної України готуються до матчу зі Словаччиною на Євро-2024, який відбудеться 21 червня. Відео тренувань опублікувала Українська асоціація футболу в Інстаграмі.

Вболівальники очікують, що спортсмени реабілітуються після провального матчу з Румунією, коли Україна програла з рахунком 0:3 на старті чемпіонату.  Поразка від Румунії на Євро-2024 з футболу стала найбільшою для України в історії на рівні виступів в групі. Через неї Україна втратила дві позиції в рейтингу збірних ФІФА і наразі посідає 24-те місце. 

- Ми програли, але це не останній матч на турнірі. Гравці розуміють, що від них чекають більшого. У нас були помилки у матчі з Румунією, ми їх проаналізуємо. У збірної України топ-футболісти, які мають показати свій максимум. У групі у нас не один, а три матчі. І наступний буде ще важливішим за стартовий, – сказав тренер української збірної Сергій Ребров.

  • Після провальної гри з румунами захисник «Арсеналу» Олександр Зінченко заявив, що йому соромно перед вболівальниками.
  • На Житньому ринку в Києві під час другого матчу збірної України на Євро-2024 відкриється фан-зона для вболівальників з їжею від українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка.
     
Теги по теме
футбол
Источник материала
Поделиться сюжетом