На мить перенесе вас до Японії: традиційна страва з насиченим смаком
На мить перенесе вас до Японії: традиційна страва з насиченим смаком

На мить перенесе вас до Японії: традиційна страва з насиченим смаком

М'ясний бульйон з добавками – це смачна і неповторна страва, яка ідеально підходить для обіду або вечері. Вона є частиною унікальної культури та відправить вас у подорож смаками Країни висхідного сонця.

Рамен

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4

Як приготувати раменОсоблива страва / Фото unsplash

Приготування:

  1. Додайте в бульйон імбир, часник, водорості, гриби шиїтаке і спеції. Доведіть бульйон до кипіння і варіть 15 хвилин.
  2. Після закінчення цього часу заправте бульйон соєвим соусом.
  3. Тим часом приправте курячі грудки тайськими травами, дрібкою солі та перцю та обсмажте на сковороді з невеликою кількістю олії по 5 хвилин з кожного боку.
  4. Помістіть яйця в холодну воду і варіть 3 хвилини, поки вони не закиплять. Потім залийте холодною водою, щоб зупинити процес варіння.
  5. Всипте локшину у бульйон.
  6. Білу частину цибулі обсмажте на сковороді і перекладіть в миски, в яких будете подавати рамен.
  7. Локшину розділіть і викладіть в миски, залийте бульйоном.
  8. Зверху на локшину викласти розрізане навпіл яйце, нарізану курячу грудку та гриби шиїтаке.
  9. Для подачі за бажанням додайте нарізаний перець чилі та подрібнену зелену цибулю.
Источник материала
loader
loader