8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як без слів показати, що ви розумна людина: які звички скажуть про це
Як без слів показати, що ви розумна людина: які звички скажуть про це

Як без слів показати, що ви розумна людина: які звички скажуть про це

10 звичок, які покажуть, що ви маєте високий рівень інтелекту.

Наші дії говорять про нас значно більше, ніж ми думаємо. Тому ми звикли оцінювати інших не за словами, а за вчинками, які є ключовими у визначенні нас як особистостей. Розповідаємо, які 10 ваших звичок розкажуть без слів, що ви розумна людина.

Які 10 звичок покажуть, що ви маєте високий рівень інтелекту

  • Ви завжди приходите вчасно. Якщо ви прийшли не вчасно, то ви запізнилися, і будь-які причини не мають значення. Виключенням є ті обставини, які не залежать від людей – цунамі, землетруси чи пожежі. Все інше – це прояв неповаги до свого оточення.
  • Ваш одяг відповідає контексту. Якщо ви завітали на зустріч, то на вас діловий костюм, а не шорти та футболка. Ви не впадаєте в крайнощі, ваш одяг завжди доречний події, скромний, без дешевої фурнітури чи яскравих принтів.
  • Ви запам’ятовуєте деталі. Ви пам’ятаєте, коли день народження вашої бабусі, вам відомо, яку каву любить ваш колега. Люди люблять, коли до них уважно ставляться, тому завжди відповідатимуть тим самим.
  • Ви відчиняєте чи притримуєте двері перед іншими. Такий жест показує рівень вашого виховання та інтелекту. А ще – це готовність поважати інтереси оточуючих.
  • Ви оточуєте себе гарними речами. Це може бути картина, якась статуетка чи цікаві книжки. Такі дрібниці показують глибину вашої особистості та рівень інтелекту.
  • Ваше взуття завжди охайне. Це можуть бути не дуже дорогі черевики, але вони доглянуті та чисті. Взуття багато говорить про свого власника, тому не забувайте дбати про його охайність.
  • У вас є щоденник. Ви приділяєте увагу плануванню свого часу, вмієте розставляти пріоритети. Якщо це так, то ви особистість з високим рівнем організованості і маєте неабиякий розум.        
  • Ваш робочий стіл завжди в порядку. Якщо у вас на робочому столі купа нерозібраних папок, паперів та інших речей, то це говорить про те, що ви неохайна і нерозумна людина. Особистості з високим рівнем інтелекту цінують свій час, тому завжди розкладають все по своїх місцях.  
  • Ви розумно витрачаєте свої гроші. Якщо ви ведете облік своїх витрат і доходів, не витрачаєте кошти на якісь дурниці, значить, ви розумна людина.
  • Куди ви інвестуєте свій час. Якщо у вас немає цілі, ваш розпорядок дня залежить від того, в якому настрої ви прокинулися, отже, треба це виправляти. Розумні люди ефективно розпоряджаються своїм часом – бо це найцінніший ресурс, який не повертається, якщо його втратити.

Як зрозуміти, що таке справжнє кохання: три цитати Антуана де Сент-Екзюпері, які розкривають почуття

Яким жінкам за знаком зодіаку не варто працювати на звичайній роботі: чим краще займатися

Харизматична особистість: що робить людину привабливою – це зовсім не зовнішність

Источник материала
Поделиться сюжетом