Олександр Пікалов з "Кварталу 95", який служить у Нацгвардії, засвітився на футбольному заході в Києві. Фото
Олександр Пікалов з "Кварталу 95", який служить у Нацгвардії, засвітився на футбольному заході в Києві. Фото

Олександр Пікалов з "Кварталу 95", який служить у Нацгвардії, засвітився на футбольному заході в Києві. Фото

Актор "Кварталу 95", більш відомий за пародіюванням експрезидента України Віктора Януковича, Олександр Пікалов неочікувано потрапив у фотозвіт футбольної події у Києві. Артист був у військовій формі, що вказує на його подальшу службу у Національній гвардії, куди він вступив у перші місяці повномасштабної війни РФ, але зброї не в руках так і не тримав.

Пікалов потрапив у кадр під час презентації лімітованої колекції футбольних джерсі ФК "Локомотив". Фотозйомка відбувалася на знищеній 23 січня росіянами спортивній базі "Локомотив" у Києві. Фотозвіт опублікували у Facebook Клубу.

"Лімітована серія футбольних джерсі присвячена подіям 23 січня 2024 року, коли російська ракета прямим влучанням знищила спортивну базу столичного Локомотива. Зйомки дропу були проведені як раз на зруйнованій локації", – зазначає футбольний клуб.

Олександра Пікалова ледь не вперше з початку служби побачили у військовій формі. Шоумен не активний в соцмережах, а в Instagram його останній пост датований ще червнем 2022 року і в ньому розіграш вишитої сорочки за донат.

Ще у квітні 2022 року він повідомляв, що склав присягу та вступив до Нацгвардії, але номер своєї бригади не називав. Вже у січні 2024 року народний депутат від "Європейської солідарності" Володимир Ар'єв повідомляв, що той служить там в Іміджево-видавничому центрі.

"А тепер про Квартал. Кажуть, вони не служать. Проте є один "кварталівець", що непогано влаштувався. Пікалов проходить "службу" в Іміджево-видавничому центрі Національної гвардії. Не знаю що він робить для іміджу НГУ і які штуки для цього видає, проте "служба" не заважає Пікалову гастролювати з Кварталом і ще отримувати у Нацгвардії "грошове забезпечення відповідно до інструкції", – зазначив нардеп.

Ще на початку повномасштабної війни РФ Пікалов описував свій робочий день на фронті: "Мій день неймовірний. Рано-вранці я прокидаюся, чекаю на команду, сідаю у волонтерський бус та їду туди, де на мене чекають: з ліками, їжею, бензином. Як звичайні люди, так і військові. Наразі я вже склав присягу та вступив до Національної гвардії України".

Згодом комік Євген Кошовий розповідав, що в одній бригаді з Пікаловим служить колега Володимир Мартинець. 

Раніше OBOZ.UA писав, що комік "Левів на джипі" Андрій Лузан вирішив мобілізуватися до лав ЗСУ. Перед цим артист поїхав в тур Україною, щоб насолодитися її красою та людьми.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом