Інгібітори ароматази у спортивній фармакології: як вибрати і купити
Інгібітори ароматази у спортивній фармакології: як вибрати і купити

Інгібітори ароматази у спортивній фармакології: як вибрати і купити

У атлетів, які використовують анаболічні стероїди, популярними є інгібітори ароматази для отримання максимально чистого ефекту від курсів анаболіків. Це допоміжна терапія у вигляді спеціальних препаратів. Одним із них є летрозол купити який можна в інтернет-магазині.

Що таке інгібітори ароматази?

Інгібітори ароматази блокують вироблення цього ферменту, який перетворює андрогени (чоловічі гормони, такі, як тестостерон) в естрогени (жіночі гормони). Зниження рівня естрогену в організмі має кілька наслідків, що є бажаними для спортсменів, які використовують стероїди.

Дія цих препаратів проявляється в наступному:

  1. Знижується рівень естрогену, що дозволяє запобігти виникненню естрогензалежних побічних ефектів, таких, як гінекомастія (збільшення грудних залоз у чоловіків) та затримка води.
  2. Оскільки менше тестостерону перетворюється в естроген, рівень тестостерону в крові буде зростати. Це сприяє зростанню м'язової маси та силових показників.

Саме такі результати необхідні бодібілдерам.

Ефекти яких можуть досягти спортсмени

При вживанні інгібіторів спортсмени отримують наступні результати:

  • підвищений рівень тестостерону сприяє більш швидкому та ефективному набору м'язової маси;
  • знижений рівень естрогену сприяє меншій затримці води в організмі, що допомагає досягти більш вираженого м'язового рельєфу;
  • інгібітори ароматази зменшують ризики або запобігають розвитку гінекомастії, яка є поширеним побічним ефектом використання анаболічних стероїдів;
  • підвищення рівню тестостерону сприяє скорішому відновленню після інтенсивних тренувань.

При вдалому підборі дозування і дотриманні всіх рекомендацій споживач отримує максимум ефекту.

Летрозол – ефективний препарат за кращою ціною

Одним з найпотужніших інгібіторів ароматази, що використовуються в спортивних цілях, є летрозол. Він блокує ароматазу, щоб знизити рівень естрогену в організмі. 

Приймаючи цей препарат, бодібілдер має змогу запобігти виникненню гінекомастії, затримці води та жировідкладення, що можуть виникати при використанні курсів анаболічних стероїдів. Також в крові спостерігається великий вміст тестостерону. Саме цього ефекту бажають досягти всі спортсмени, оскільки тіло при цьому виглядає більш "сухим" та рельєфним. Це особливо важливо для культуристів та атлетів, які беруть участь у змаганнях. Також високий рівень тестостерону сприяє швидкому відновленню після інтенсивних тренувань. 

Летрозол доступний в таблетованій формі. Випускається в дозуванні 2,5 мг на таблетку. Він представлений декількома виробниками, але має однакову дію на організм.

Спортсмени використовують дозування 0,25-0,5 мг через день або кожні три дні, щоб контролювати рівень естрогену та уникнути побічних ефектів від надлишкового зниження естрогену. Під час післяциклової терапії дозування може бути 0,5-1 мг на день протягом 2-3 тижнів, щоб допомогти нормалізувати гормональний баланс.

Починайте з низьких дозувань та поступово збільшуйте їх, якщо це необхідно. Це допоможе уникнути різких змін у гормональному балансі. Не використовуйте летрозол постійно. Робіть перерви між курсами, щоб дозволити організму відновитися та знизити ризик довготривалих побічних ефектів.

Де можна замовити інгібітори ароматази за найкращою ціною

Великий вибір препаратів представлений на сайті інтернет-магазину. Кожен товар має детальний опис, фото, характеристики, тому ви легко зможете обрати саме те, чого потребуєте.  Ви можете купити таблетки в необхідній кількості без рецепта лікаря. Безкоштовна онлайн-консультація до ваших послуг цілодобово. В день оформлення замовлення товар відправляється на адресу.  Заходьте на сайт і обирайте свій препарат.

Источник материала
loader
loader