Від комедій до документалок: 5 українських фільмів, які можна подивитися на Netflix
Від комедій до документалок: 5 українських фільмів, які можна подивитися на Netflix

Від комедій до документалок: 5 українських фільмів, які можна подивитися на Netflix

11 вересня, до речі, на Netflix виходить документальний фільм "Яремчук: Незрівнянний світ краси", який продовжує бити рекорди касових зборів. Які ще українські стрічки дивитися на платформі, розповість Кіно 24.

"Люксембург, Люксембург" (2022)

Сценарій до цієї неймовірної комедії написав Антоніо Лукіч, який до того ж став її режисером. У фільмі розповідається про двох братів-близнюків, які раптово дізнаються, що їхній батько, що живе у Люксембурзі, сильно захворів. Аби зустрітися з чоловіком перед смертю, головні герої відправляються у далеку дорогу.

"Люксембург, Люксембург": дивіться онлайн трейлер фільму

"Дике поле" (2018)

"Дике поле" – це екранізація популярного роману Сергія Жадана, який називається "Ворошиловград". Режисером стрічки є Ярослав Лодигін. Робота, до речі, стала для нього дебютною. Головний герой фільму – хлопець Герман, який повертається на Донбас. Річ у тім, що йому потрібно врятувати родинний бізнес, адже старший брат пропав. Захищати необхідно буде також друзів та кохання, адже у рідному регіоні триває війна.

"Дике поле": дивіться онлайн трейлер фільму

"Бурштинові копи" (2021)

Максим – патрульний, який хотів працювати у правоохоронних органах з самого дитинства. Спершу робота чоловіка була зосереджена у Києві, але згодом його переводять на Житомирщину. Напарником Максима стає Богдан. Тепер поліціянти повинні знайти спільну мову, щоб боротися з бурштиновою мафією.

"Бурштинові копи": дивіться онлайн трейлер фільму

"Поводир" (2014)

Події стрічки розгортаються у 1932-1933 роках, коли в УСРР тривали Голодомор, Розстріляне відродження, колективізація та індустріалізація. Одного разу до Харкова разом з сином приїжджає американський інженер Майкл. Чоловік отримує секретні документи проти радянської влади, тому згодом його вбивають, але хлопчику вдається залишитися в живих. Потім малий знайомиться зі сліпим бандуристом Іваном.

"Поводир": дивіться онлайн трейлер фільму

"Тісто" (2024)

У фільмі розповідається про групу, яка подорожує Україною та знайомиться з крутими рестораторами, кухарями, кондитерами й пекарями. Вони знають та досліджують давні рецепти, які стосуються тіста. Про це розповідають відомі українці: Євген Клопотенко, Ніка Лозовська й Олександр Дроненко.

"Тісто": дивіться онлайн трейлер фільму

Дивіться українське кіно, оскільки воно постійно розвивається. Важливо підтримувати нашу культуру та розповідати про неї усьому світові, зокрема й показувати фільми іноземцям.

Теги по теме
Netflix
Источник материала
loader
loader