Костюк і Світоліна залишилися у топ-25 рейтингу WTA
Костюк і Світоліна залишилися у топ-25 рейтингу WTA

Костюк і Світоліна залишилися у топ-25 рейтингу WTA

Перша «ракетка» України Марта Костюк нинішнього тижня зберегла за собою 17-те місце у рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA).

Як повідомляє BTU, Марта знялася з двох найближчих турнірів WTA 500 у Нінбо і Токіо, на яких планувала зіграти, і фактично завершила свій сезон у турі (може зіграти ще за збірну в Кубку Біллі Джин Кінг у листопаді), передає Укрінформ.

Еліна Світоліна опустилася на одну сходинку і посідає 25-те місце. Третя «ракетка» України Даяна Ястремська, яка минулого тижня оголосила, що більше не зіграє нинішнього року, зберегла свої позиції в топ-50 і розпочинає тиждень на 36-у рядку світової класифікації.

Погіршили становище у рейтингу Ангеліна Калініна - 62-е місце (-16 сходинок) і Юлія Стародубцева - 91-е місце (-12).

Леся Цуренко уперше з лютого минулого року не входить до топ-100 світового рейтингу і посідає 101-е місце (-5).

17-річна Вероніка Подрез цього тижня вперше ввійшла в топ-400 світового рейтингу і посіла 398-ме місце. Подрез залишається наймолодшою представницею України в топ-1000 рейтингу WTA.

Після виходу до півфіналу на змаганнях ITF W75 в Едмонді, одразу на 380 позицій у рейтингу піднялася 19-річна Анастасія Лопата. Тепер вона йде 735-ю. Це її особистий рекорд.

У парному рейтингу Людмила Кіченок залишається «першою» ракеткою України і повернулася на третє місце в рейтингу WTA (+1).

Надія Кіченок опустилася на 41-е місце (-4), а Марта Костюк зберегла 63-тю позицію у світовій класифікації.

На фото: Марта Костюк/btu.org.ua.

Теги по теме
Спорт Теннис Рейтинг Женщины
Источник материала
loader
loader