Будуть думати, що ви маринували її тиждень: як посмажити свинину, щоб залишилась соковитою
Будуть думати, що ви маринували її тиждень: як посмажити свинину, щоб залишилась соковитою

Будуть думати, що ви маринували її тиждень: як посмажити свинину, щоб залишилась соковитою

Свинина – один із найпопулярніших м'ясних продуктів на нашій кухні. Якщо підійти до нього із знанням справи, то ефект буде просто вражаючий, передає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media.

Рецепт соковитої свинини

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 800 грамів свинини;
– 1 цибулина;
– 2 – 3 столові ложки рослинної олії;
– сіль – до смаку;
– перець, сухі спеції – до смаку.

Приготування:

  1. Перед тим, як смажити, залиште м’ясо при кімнатній температурі на 30 хвилин, щоб воно "відпочило".

  2. Посоліть і поперчіть його безпосередньо перед смаженням, щоб зберегти соковитість.

  3. На розігріту сковороду з товстим дном додайте трохи олії й обсмажуйте свинину на сильному вогні по 3–4 хвилини з кожного боку, щоб отримати гарну скоринку.

  4. Потім зменште вогонь і продовжуйте готувати, періодично перевертаючи шматки до повної готовності.

  5. Дайте м’ясу "відпочити" ще 5 – 10 хвилин перед подачею – це зробить його ніжним і соковитим.

  6. Дотримуючись цих порад, ви отримаєте чудово приготовану свинину.

Смачного!

Незамінна класика: готуємо знаменитий "Цезар" без зусиль.

Источник материала
loader
loader