Швидка та оригінальна закуска з італійськими нотками: готуємо фарширований батон
Швидка та оригінальна закуска з італійськими нотками: готуємо фарширований батон

Швидка та оригінальна закуска з італійськими нотками: готуємо фарширований батон

Цей рецепт прийде на порятунок, коли часу на приготування їжі буде вкрай обмаль. Хоч простота страви може вводити в оману, будьте певні – її смак просто фантастичний. 24 Канал пропонує зберегти рецепт, яким поділилося видання Press point.

Рецепт фаршированого батона

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 1 батон;
– часник;
– зелень;
– сіль;
– оливкова олія;
– оливки;
– в'ялені томати;
– моцарела;
– шинка або ковбаса.

Приготування:

  1. Нарізаємо хліб, залишаючи приблизно 5 міліметрів до основи, щоб він залишався цілим.
  2. Змішуємо часник із зеленню, додаємо сіль та олію. Наносимо ароматний соус на хліб, добре проникаючи в усі надрізи.
  3. Оливки та в’ялені помідори подрібнюємо та рівномірно розподіляємо у надрізах хліба.
  4. Додаємо у надрізи ковбасу або шинку.
  5. Посипаємо терту моцарелу в кожен розріз, рівномірно покриваючи всю хлібину.
  6. Загортаємо хліб у пергамент і відправляємо у попередньо розігріту духовку.
  7. Запікаємо 5 – 10 хвилин при температурі 180 градусів, доки сир не розплавиться, а хліб не прогріється всередині.

Смачного!

Він чудово виглядатиме на святковому столі: рецепт рулету з птиці та грибів.

Источник материала
loader
loader