Її подають в ресторанах: закуска з кабачків, яка приємно здивує смаком і простотою
Її подають в ресторанах: закуска з кабачків, яка приємно здивує смаком і простотою

Її подають в ресторанах: закуска з кабачків, яка приємно здивує смаком і простотою

Коли хочеться чогось оригінального, можна приготувати смачну закуску з кабачків, помідорів та пікантного соусу. Підготовчий процес займе 5 хвилин, а решту зробить духовка, запевняє 24 Канал з посиланням на Woman24.

Закуска з кабачків

  • Час: 25 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– кабачки;
– помідори;
– плавлений сирок;
– часник;
– кріп;
– майонез.

Приготування:

  1. Кабачки та помідори наріжте кружальцями. Деко застеліть пергаментом, й злегка змастіть його маслом. Викладіть кабачки в один шар.
  2. З сиру, часнику, кропу та майонезу приготуйте соус. І по чайній ложці нанесіть на кожен кабачок. Зверху покладіть помідори.
  3. Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте кабачки приблизно 20 хвилин. Перед подачею можете прикрасити зеленню.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте ще намазку з варених яєць, тунця та свіжих огірків.

Источник материала
loader
loader