/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F76927243cef1338324faf81ad3b0b153.jpg)
Закуска для будь-якого випадку: найвдаліший і найшвидший рецепт моркви по-корейськи
Цей салат майже завжди купують, бо не знають, що приготувати самостійно його дуже просто. Рецептом моркви по-корейськи ділиться 24 Канал з посиланням на UA Press.
Морква по-корейськи
- Час: 40 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 1 кілограм моркви;
– 1 цибуля;
– 1 чайна ложка солі;
– 1 чайна ложка цукру;
– 1 чайна ложка коріандру меленого;
– 2 столові ложки оцту;
– 4 зубчики часнику;
– 50 мілілітрів олії.
Приготування:
- Моркву натріть на тертці для корейської моркви. Тримайте її вертикально, щоб вона вийшла довгою. Додайте сіль, перемішайте моркву та залиште на 15 хвилин.
- Тим часом півкільцями наріжте цибулю й обсмажте її на олії до золотистого кольору.
- До моркви додайте цукор, коріандр та видавлений часник.
- Гарячу засмажку разом з олією вилийте в моркву. Накрийте моркву кришкою та залиште на 10 хвилин.
- Додайте в моркву оцет. І лише після цього перемішайте моркву. Заберіть її в холодильник на ніч.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і знаменитий італійський соус "Песто".

