Чудова ідея для поживного сніданку: зберігайте рецепт іспанської фрітати
Чудова ідея для поживного сніданку: зберігайте рецепт іспанської фрітати

Чудова ідея для поживного сніданку: зберігайте рецепт іспанської фрітати

В Іспанії омлет готують з картоплею.Називається така страва фрітата, і вона виходить апетитнішою та ситнішою, ніж звичайний омлет, пише spain.info.Це чудова ідея для ситного сніданку, після якої ви будете ситими півдня.4 середні картоплини4-5 яєць1 середня цибулина1/4 л оливкової оліїсіль до смакуОчистіть, вимийте та обсушіть картоплю. Наріжте її тонкими скибочками (приблизно 3-4 мм).Помістіть у глибоку сковороду з розігрітою оливковою олією. Поставте на середній вогонь і тушкуйте, періодично помішуючи, до м'якості та золотистого кольору. Це може зайняти близько 10-15 хвилин.Коли картопля почне рум'янитися, додайте дрібно нарізану цибулю. Перемішайте й тушкуйте разом з картоплею до м'якості та прозорості цибулі.За допомогою шумівки вийміть картоплю з цибулею зі сковороди, щоб позбутися зайвої олії. Перекладіть овочі на паперові рушники, щоб обсушити.У мисці збийте яйця з дрібкою солі до однорідної маси. Додайте збиті яйця до картоплі з цибулею і ретельно перемішайте.Розігрійте сковороду з невеликою кількістю оливкової олії на середньому вогні. Вилийте суміш яєць з картоплею та цибулею на сковороду. Накрийте кришкою і готуйте на слабкому вогні протягом 5-10 хвилин, поки омлет не застигне знизу.Використовуючи тарілку або велику кришку, обережно переверніть омлет догори дном. Поверніть його на сковороду і готуйте ще кілька хвилин, поки омлет не підрум'яниться з обох сторін.

Джерело матеріала
loader
loader