У НАБУ допитали брата Єрмака
У НАБУ допитали брата Єрмака

У НАБУ допитали брата Єрмака

3 квітня.

Національне антикорупційне бюро допитало брата голови Офісу Президента Андрія Єрмака Дениса у справі щодо відеозаписів, на яких він нібито обговорює з кандидатами вартість посад.

Про це журналісту УНН повідомив адвокат Єрмака Іван Холондович.

“Так, допит тривав близько двох годин”, — сказав Холондович, відповідаючи на питання, чи відбувся сьогодні допит Дениса Єрмака в НАБУ.

За його словами, Єрмака допитали як свідка у справі за заявою нардепа з фракції “Слуга народу” Гео Лероса щодо вчинення корупційних злочинів під час призначення на посади в органах державної влади.

Як повідомлялося, Спеціалізована антикорупційна прокуратурма розпочала кримінальне провадження за зверненням народного депутата з фракції “Слуга народу” Гео Лероса щодо вчинення корупційних злочинів під час призначення на посади в органах державної влади.

Як повідомляв раніше УНН, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак повідомив, що подасть заяви до Служби безпеки України та Державного бюро розслідувань через відео з його братом — Денисом, розповсюджені нардепом від “Слуги Народу”, колишнім радником Президента Володимира Зеленського Гео Леросом, на яких, зі слів нардепа, очільник ОП через родича “барижить державними посадами”.

Пізніше, спочатку САП відкрила провадження, а опісля ДБР розпочало розслідування за фактом даної справи.

Теги за темою
Офіс Президента НАБУ
Джерело матеріала
loader
loader