Дубінського не пустили в ефір ток-шоу Шустера: позиція телеканалу
Дубінського не пустили в ефір ток-шоу Шустера: позиція телеканалу

Дубінського не пустили в ефір ток-шоу Шустера: позиція телеканалу

Нардеп від "Слуги народу" Олександр Дубінський заявив, що його не пустили в ефір відомого ток-шоу. Мовиться про програму "Свобода слова з Савіком Шустером" на телеканалі "Україна".

Дубінський зазначив, що він дуже хотів розповісти, як власник телеканалу Рінат Ахметов обманює кожну українську родину. Гнівний допис нардеп написав на своїй сторінці у телеграмі

Нардеп підкреслив, що нібито дурити українців Ахметову допомагає в.о. міністра енергетики Буславец.

Савік Шустер обіср*вся, і в студію мене не пустив. У студії залишилися одні підгодовані негідники, які вам зараз облямовують зниження потужностей АЕС і найвищий тариф на зелену енергетику у світі,
– написав Дубінський.

Водночас під час онлайн-трансляції програми на ютубі журналіст ток-шоу пояснив, що Дубінського запрошували до студії. Але з ним мали зв'язатися за допомогою відео зв'язку. Нардеп в останній момент вирішив бути фізично присутнім у студії й заявив, що прийде. 

На жаль, через дотримання карантинних вимог у нас досі залишається безпечна відстань між стільцями. Відтак ми передчасно запрошували його саме на включення скайпом. Чомусь Олександр не захотів долучитися до нашого ефіру,
– зазначив журналіст програми "Свобода слова з Савіком Шустером".

Хто такий Олександр Дубінський: головне

  • Дубінський є одним з найбільш скандальних депутатів Верховної Ради ІХ скликання. Депутат неодноразово потрапляв у скандал через свої заяви. До прикладу, у річницю Освенцима Дубінський цинічно запропонував запустити газ у приміщення, де зібралися прихильники тоді ще кандидата у президенти Петра Порошенка.
  • Згодом депутат потрапив у скандал з гаслом "Слава Україні!" – він за найкращими рекомендаціями російських пропагандистів назвав його "нацистським", а запровадження його в армії "маразмом".
  • Колишній журналіст здебільшого потрапляв у скандали через образи журналістів. Наприклад, він обізвав журналістку "тупою вівцею".
  • А нещодавно головна редакторка "Слідство. Інфо" Анна Бабінець отримала повістку від Нацполіції про виклик на допит. Допитувати її планують через запит до нардепа від "Слуги народу" Олександра Дубінського.
Теги за темою
Новини України Скандал Северин Трач
Джерело матеріала
loader
loader