Разумков планує майбутній союз з Медведчуком - ЗМІ
Разумков планує майбутній союз з Медведчуком - ЗМІ

Разумков планує майбутній союз з Медведчуком - ЗМІ

Нагадаємо, що 23 Вересня 2020 року в Миколаївській обласній організації ОПЗЖ затвердили кандидатів у депутати міськради Миколаєва і кандидата на пост мера ‒ Владислава Чайку. Одночасно, в міській організації ОПЗЖ на посаду мера Миколаєва затвердили – Артема Ільюка.

Як повідомляє Інтернет-видання "Багнет", розкладка по місцевих виборах в Миколаєві, в базовому для "Опозиційної платформи - За життя" регіоні, ситуація дійшла до абсурду: «Віктор Медведчук і Вадим Рабінович тягнуть кандидатом в мери шурина спікера ВР Разумкова — Владислава Чайку, а Льовочкін і Бойко — екс-нардепа Артема Ильюка. Абсурд дійшов до того, що дві конференції однієї партії висунули різних кандидатів у мери одного міста. Обласна-Чайку, міська-Ильюка"»

Сьогодні в ОПЗЖ заявляють, що Чайка насправді їх член партії з грудня 2019 року. Виходить, він про це забув, оскільки ще в червні 2020 не заперечував, що збирався бути на з'їзді «СН».

"Нікого не бентежить, що Чайка всю кампанію підтримував президента Володимира Зеленського і сподівався, що Дмитро Разумков забезпечить йому висунення від «Слуг». У підсумку Арахамія заявив, що вони відмовили Чайці у висуненні».

Видання вважає, що ймовірно Дмитро Разумков домовився з Віктором Медведчуком і засунув свого шурина в ОПЗЖ - другу за рейтингом партію в Миколаєві: «не виключено, що це не просто ситуативна співпраця, а факт майбутнього союзу Разумкова з Медведчуком».

Джерело матеріала
loader
loader