У Кондратюка оригінально підбили підсумки року: згадали всі "зашквари"
У Кондратюка оригінально підбили підсумки року: згадали всі "зашквари"

У Кондратюка оригінально підбили підсумки року: згадали всі "зашквари"

В останньому в коронавірусному році випуску програми «Кондратюк у понеділок» були підведені підсумки 2020 року

У гості до продюсера завітали Ірма Вітовська та Віктор Андрієнко. Але перед цим традиційно глядачі послухали реп-дайджест від репера Хаса, який також працює на радіо. Хас зачитав реп про події року, які найбільше запам'яталися та викликали гострий резонанс.

Реп-дайджест року 

Репер підкреслив те, що із року в рік підкреслює кожен президент України в своїй новорічній промові – рік був складним. Цьогоріч, правда, важко не погодитися з цим. Коронавірус вніс своїї корективи в усі сфери життя українців.

У програмі згадали й про вибори в Україні й у США, і про депутатські провали, й про Папу Римського та багато чого іншого.

«Рік був нелегкий, бро. Це не таємниця. Багато хто дістав усі запаси із скарбниці. Тим не менше, якось вибори пройшли. Значить живемо дальше, хоча би до весни. Було багато зашкварів і ще більше факапів. Не секрет від кого: наших депутатів. Дивились голі фотки, хтось замовив ескорт, когось просила коханка її взяти на курорт. Був цікавий футбол, що там не кажи. Дали заслужених артистів тим, хто не заслужив. Байден президент, Папа Римський двіжує, а «корабельну сосну» вже забули і не чують. Я би там не було, бро, ми живемо далі. Якщо важливий спокій – не вникай в деталі», - зачитав Хас.

Нагадаємо вам ситуації, про які співав репер.

Інші новини України й світу читайте в нашому Viber!

Вибори в Україні

    25 жовтня в Україні пройшли місцеві вибори в умовах пандемії. Вони запам'яталися невеликою явкою виборців, опитуванням від президента Володимира Зеленського та оновленим способом голосування – з написанням цифр-індексів.

    «Зашквари» від депутатів

      Депутат від «СН» Петруняк розглядав на телефоні оголені жіночі груди просто під час засідання парламенту. 

      Відзначився і його колега Богдан Яременко.  Його заскочили в Верховній Раді на інтимному листуванні. Він переписувався з повією й домовлявся про побачення за гроші. 

      Також в скандал потрапили «слуги» Олександр Корнієнко та Давид Арахамія під час візиту до Миколаєва. Депутати дозволили собі фривольно обговорити свою колегу Ірину Аллахвердієву. Вони порівняли її із «корабельною сосною». «Баба робоча, як корабельна сосна», - відзначили вони.

      Актуальні й гарячі новини на сьогодні в нашому Telegram

      Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що депутатам заборонили відпочивати на дорогих курортах. Як тепер релаксуватимуть народні обранці, читайте в матеріалі.

      Також портал MY.UA писав, що в «Голосі» обрали нового керівника. Хто замінив Кіру Рудик на посаді - в матеріалі.

      Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

      Джерело матеріала
      loader
      loader