Погана енергія та втрата удачі: які імена категорично не можна давати котам
Погана енергія та втрата удачі: які імена категорично не можна давати котам

Погана енергія та втрата удачі: які імена категорично не можна давати котам

Важливо пам’ятати, що ім’я для кота вибирається не тільки за його звучанням, але й за його значенням та енергетикою.

У світі езотерики та народних повір’їв коти завжди відігравали особливу роль. Ці таємничі і незалежні тварини є символами таємничості, інтуїції та магії. Однак, важливо розуміти, що навіть ім'я, яке ми даруємо нашому пухнастому другові, може мати велике значення і вплинути на його долю та наше власне життя. Сучасні господарі тварин люблять підкреслювати власну і котячу індивідуальність екстравагантними кличками. До прикладу, називати пухнастиків людськими іменами чи іменами Богів.

Коти вважаються провідниками енергії та оберегами дому. Вони можуть притягувати позитивну енергію, але також і відганяти негативну. Тому давати ім'я своєму чотириногому другові – це важливий і відповідальний процес. Існують певні імена, які, згідно з повір’ями, можуть притягувати до дому і його мешканцям біду та невдачі.

По-перше, варто утриматися від імен, які асоціюються з агресією чи негативом. Наприклад, Люцифер, Чорт або Біс. Такі імена можуть привертати до дому погану енергетику і навіть пробуджувати агресію в самій тварині.

По-друге, не рекомендується давати котам імена, пов’язані з хворобами або смертю. Гарячка, Аїд, Цвинтар тощо. Якщо від вашого кота віє такою потойбічною енергетикою, то краще обрати щось більш миле. Чорниш чи Затінок, Містик, Блек і так далі.

По-третє, уникайте імен, які можуть мати двозначне або негативне тлумачення. Наприклад, Клептоман, Бардак чи Хаос. Такі імена можуть притягувати плутанину та невдачі у життя їхнього власника.

По-четверте, не варто давати котам імена відомих негативних історичних персонажів. Наприклад, Гітлер, Сталін чи Муссоліні. Такі імена можуть нашкодити репутації власника та принести в дім погану енергію.

Нагадаємо, якщо ви вважаєте, що не варто вигадувати містичне чи похмуре ім'я своєму коту лише через чорний колір шерсті. Чорна кішка в багатьох культурах є хорошим знаком. Також можна обрати конкретну породу котів, якщо ви хочете вбачати у своєму улюбленці ще й певну символіку.

Теги за темою
Тварини
Джерело матеріала
loader
loader