Пенальті на Мудрику був! Гравець збірної Італії пішов проти тренера
Пенальті на Мудрику був! Гравець збірної Італії пішов проти тренера

Пенальті на Мудрику був! Гравець збірної Італії пішов проти тренера

Один футболіст збірної Італії заявив, що його команді просто пощастило, що рефері не призначив 11-метрового удару

Головний тренер збірної Італії Лучано Спаллетті прокоментував скандальний момент у матчі відбору на чемпіонат Європи-2024 проти України (0:0).

Відповідну заяву Спаллетті наводить football-italia. Лучано вважає, що Крістанте навіть не торкнувся Мудрика в епізоді з непризначеним пенальті.

"Крістанте ставить ногу біля ноги Мудрика, вона поруч, але не торкається. Мудрик уже пройшов на цей момент і намагається знайти контакт", — сказав Спалетті.

Голкіпер збірної Італії Джанлуїджі Доннарумма зізнався, що пенальті, схоже, був.

"На полі я не дуже зрозумів ситуацію. Я подивився відео і, на мою думку, там можна було поставити [пенальті]. Але добре, що все так завершилося.

Зараз ми не думаємо про це, ми думаємо про святкування та насолоду від цієї вистражданої нічиї з великою командою”, — цитує Доннарумму football-italia.

Півзахисник збірної Італії Давіде Фраттезі назвав момент із падінням Мудрика "неочевидним".

"Чи був пенальті? Для мене це не виглядає очевидним. Здавалося, що він [Кристані] не торкнувся його [Мудрика], але, чесно кажучи, на полі я практично нічого не побачив.

З одного повтору мені здалося, що він торкнувся його, але коли я побачив інший, він взагалі його не торкнувся”, – цитує Фраттезі alfredopedulla.com.

Найкращі моменти матчу Україна — Італія

Нагадаємо, у компенсований час Мудрика збили в чужому штрафному майданчику, проте рефері не став дивитися VAR на предмет можливого порушення правил. Гра продовжилася та завершилася внічию. Цей результат вивів Італію на Євро-2024, а збірну України – у плей-офф відбору на ЧЄ-2024.

Теги за темою
футбол
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader