Вийде і простіше, і корисніше
Чи не на кожному новорічному столі є класична "Шуба". Але для приготування цього салату потрібно витрати багато часу — всі інгредієнти потрібно спочатку відварити або запекти, а потім викласти шарами.
У випадку, якщо ви не хочете багато часу проводити на кухні, treskablog пропонує неймовірний салат з буряка та оселедця. Готувати його набагато простіше, але на смак він нагадає улюблену вами "Шубу". Така страва точно стане хітом вашого столу.
Як приготувати салат з буряка та оселедця
Інгредієнти:
Для салату:
- 300 г буряка;
- 200 г картоплі;
- 1 маринований чи солоний огірок;
- 1/4 фіолетової цибулі
- 1/2 великого кислого яблука;
- 200 г філе оселедця.
Для заправки:
- 2 ст. л. з верхом крем-сиру;
- 2 ч. л. негострої гірчиці;
- 4 ст. л. оливкової олії;
- 100 г йогурту.
Спосіб приготування:
- Запікаємо буряки, картоплю відварюємо. Коли вони охолонуть, чистимо і нарізаємо кубиками.
- Яблуко очищаємо від шкірки та нарізаємо кубиками. Так само ріжемо філе оселедця та огірок. Усі інгредієнти змішуємо.
- Для приготування заправки з’єднуємо всі інгредієнти та ретельно перемішуємо. Заправляємо отриманим соусом салат і подаємо до столу.