Ця страва довго не затримається на вашому столі
Навряд чи ми представляємо різдвяний або новорічний стіл без класичного олів’є чи улюбленої "Шуби". А що, якщо урізноманітнити наше святкове меню новим та пікантним салатом?
Тим більше таку страву за рецептом "Фокусу" приготувати неймовірно просто із продуктів з вашого холодильника або найближчого магазину. Приготувавши його раз, ви більше не зможете обійти цей салат. А вдячністю вам стануть пусті тарілки на столі.
Як приготувати салат "Куриця в ананасах"
Інгредієнти:
- куряче філе – 500 г;
- печериці – 300 г;
- кукурудза консервована – 1 банк;
- ананас консервований – 1 банк;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- часник сушений – 7 г;
- сир нежирний – 75 г;
- йогурт натуральний – 3 ст. л.
Спосіб приготування:
- Гриби чистимо, при необхідності розрізаємо та обсмажуємо разом з очищеною цибулею на сковороді з олією. Солимо до свого смаку.
- Курячі грудки відварюємо в підсоленій воді, нарізаємо шматочками. Сир нарізаємо маленькими кубиками або трьома на великій тертці. З консервованої кукурудзи зливаємо воду. Ананас ріжемо шматочками.
- Для приготування заправки змішуємо часник, йогурт, трохи солимо.
- У великій мисці змішуємо підготовлені інгредієнти, заправляємо соусом, перемішуємо і подаємо на стіл.
Рекомендуємо також приготувати "Святковий" салат за рецептом "Телеграфа". Ви готуватимете його не лише на свята!