До Нового року або просто на вечерю: пікантний салат із куркою та болгарським перцем
До Нового року або просто на вечерю: пікантний салат із куркою та болгарським перцем

До Нового року або просто на вечерю: пікантний салат із куркою та болгарським перцем

Дуже смачний, простий, яскравий та апетитний салат на свято

Новий рік не за горами і традиційно на святковий стіл хочеться приготувати для близьких щось смачненьке та незвичайне. І якщо рецепт "Шуби" та "Олів’є" знають усі, то сьогодні ми пропонуємо скуштувати нестандартний салат із куркою та болгарським перцем.

Страва виходить, легкою, пікантною і миттю зникає зі столу. А рецептом з нами поділилися на Facebook-сторінці "Готуємо вдома просто".

Як приготувати салат з куркою та болгарським перцем

Інгредієнти:

  • куряча грудка – 1 шт.;
  • солодкий болгарський перець – 2 шт.;
  • цибулина – 1 шт.
  • червоний гіркий перець — 0,5 ч. л.;
  • чорний мелений перець — 1/3 ч. л.;
  • приправа для корейської моркви – 1 ст. л.;
  • томатна паста – 1 ст. л.;
  • олія, оцет, сіль

Спосіб приготування

  1. Грудку відварити, остудити, м’ясо нарізати соломкою.
  2. Перець та цибулю порізати соломкою, додати до грудки.
  3. У сотейник налити пів склянки олії та 2 ст. ложки оцту.
  4. Поставити на вогонь, прогріти, додати| сіль і приправи постійно помішуючи.
  5. Коли суміш закипить, додати томатну пасту і трохи прогріти.
  6. Салат залити гарячою заправкою і добре перемішати, залишити на пів години, щоб він промаринувався.

А якщо ви вже почали складати меню на Новий рік, рекомендуємо звернути увагу на рецепт запеченого м’яса у духовці "Гармошка". Це дуже смачна страва, яку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader