Зеленський прибув до Білого дому: очікується спільна конференція з Байденом
Зеленський прибув до Білого дому: очікується спільна конференція з Байденом

Зеленський прибув до Білого дому: очікується спільна конференція з Байденом

Президент України Володимир Зеленський під час свого візиту до Вашингтона прибув до Білого дому на запрошення американського лідера Джо Байдена.

Як вказують американські ЗМІ, очікуються переговори в Овальному кабінеті Білого дому.

Переговори між обома лідерами відбуватимуться за участі представників делегацій з обох сторін. Глави США та України обговорять, зокрема, обстановку на передовій в Україні та продовження підтримки української держави з боку США та союзників.

Зараз дивляться

До української делегації увійшли, зокрема, український посол Оксана Маркарова, керівник Офісу президента Андрій Єрмак та міністр стратегічних галузей промисловості Олександр Камишин.

Очікується, що за результатами переговорів буде проведена спільна пресконференція Володимира Зеленського та Джо Байдена.

Перед цим в Офісі президента повідомляли, що переговори Зеленського та Байдена включатимуть обговорення питання єдності Сполучених Штатів, Європи та світу навколо підтримки України у захисті від російської агресії.

Також, очікується, що сторони обговорять продовження оборонної співпраці між Україною та США. Це включає, зокрема, спільні проєкти з виробництва зброї та систем протиповітряної оборони.

Своєю чергою речниця Білого дому Карін Жан-П’єр повідомила, що Зеленський та Байден обговорять термінові потреби України та життєво важливу подальшу підтримку США у цей критичний момент.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Теги за темою
США Володимир Зеленський Джо Байден
Джерело матеріала
loader
loader