Ціла "Прага" на вашому столі: святкова страва всього з п’яти інгредієнтів
Ціла "Прага" на вашому столі: святкова страва всього з п’яти інгредієнтів

Ціла "Прага" на вашому столі: святкова страва всього з п’яти інгредієнтів

Незвичайне поєднання інгредієнтів підкорить серце кожного

Чи не за горами новорічні свята. Ми раніше вже розповідали, що краще поставити на святковий стіл для задобрення Дракона. Тому сьогодні поділимося незвичайним святковим салатом.

Незвичайну страву від "Бабусиних рецептів" приготувати дуже просто – необхідно просто нарізати та змішати усі інгредієнти. Цей салат вразить смакові рецептори настільки, що ви готуватимете його знову і знову.

Як приготувати святковий салат "Прага" з куркою та чорносливом

Інгредієнти:

  • відварене куряче філе — 100 г;
  • варена морква – 2 шт.;
  • маринований огірок – 1 шт.;
  • чорнослив — 10 шт.;
  • волоський горіх – 3 шт.;
  • майонез.

Спосіб приготування:

  1. Відварене куряче м’ясо нарізаємо невеликими шматочками відварене куряче м’ясо. Варену моркву нарізаємо дрібними кубиками. Також подрібнюємо маринований огірок.
  2. Чорнослив заливаємо окропом. Коли він розм’якшиться, висушуємо та нарізаємо маленькими шматочками.
  3. Волоські горіхи подрібнюємо до стану крихти.
  4. На дно салатника викладаємо куряче м’ясо, солимо і перчимо на свій смак. На м’ясо викладаємо маринований огірок, змащуємо майонезом.
  5. Наступним шаром викладаємо морквою, посипаємо чорносливом і змащуємо все майонезом.
  6. Прикрашаємо салат подрібненими волоськими горіхами та подаємо до столу.
Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader