"Я завжди українка! Я завжди одеситка!": Відома тенісистка потрапила у мовний скандал
"Я завжди українка! Я завжди одеситка!": Відома тенісистка потрапила у мовний скандал

"Я завжди українка! Я завжди одеситка!": Відома тенісистка потрапила у мовний скандал

Спортсменка звернулася до хейтерів

Українська тенісистка Даяна Ястремська висловилася після критики на її адресу за російськомовний пост в соцмережах. До речі, у серпні Даяна виграла турнір у Польщі.

Спортсменка у сторіс в Instagram опублікувала пост для хейтерів. Тенісистка зазначила, що поділилася з підписниками своєю російськомовною піснею, записаною ще три роки тому. Крім того, вона розповіла про свою благодійну роботу.

"Дуже багато хейту було з приводу цього відео: російська пісня, російський підпис… По-перше, це мій трек, написаний ще 2020 року. По-друге, я не розгулюю, а з'їздила в Монако вперше за останні півтора року у свій вихідний день! По-третє, коли мій фонд за мої особисті гроші допоміг більш ніж 27000 сім'ям, дітям, ЗСУ, лікарням, та багато іншого, вічна боротьба з WTA проти росіян, постійні нагадування про війну в будь-яких інтерв'ю, підтримка України, яку я роблю, і більшість із неї не публічна, про це хтось говорить? Чи тільки засуджувати можуть? Я завжди Українка! Я завжди Одеситка!" — написала тенісистка.

Ястремська звернулася до хейтерів

Нагадаємо, днями Даяна з’їздила у Монако та поділилася цією інформацією з підписниками. Ястремська опублікувала коротке відео під свою російськомовну пісню "Улюблений трек", через що на спортсменку полилася критика.

Раніше повідомлялося, що у вересні 2021 року Ястремська представила світові свою чергову пісню. Додамо, що Даяна критикувала світові тенісні організації за допуск росіян до змагань під час повномасштабної агресії РФ проти України.

Теги за темою
Україна Теніс
Джерело матеріала
loader
loader