У Києві зросла кількість загиблих від ракетного удару 2 січня
У Києві зросла кількість загиблих від ракетного удару 2 січня

У Києві зросла кількість загиблих від ракетного удару 2 січня

У лікарнях продовжують вмирати люди, які постраждали під час ворожої атаки на Київ

У Києві знову зросла кількість загиблих від масованої ракетної атаки, яка обрушилася на Київ у вівторок, 2 січня. Як стало відомо, у лікарні від отриманих травм померла ще одна постраждала під час обстрілу людина.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко. Це вже третя жертва, яка загинула внаслідок обстрілу житлового багатоквартирного будинку, розташованого у Солом’янському районі столиці.

Так, станом на понеділок, 8 січня, відомо про 54 постраждалих людей та трьох загиблих. Зазначається, що більшість із них — мінно-вибухові травми. Усі постраждалі перебувають під пильним наглядом лікарів.

Нагадаємо, що повітряна тривога сумарно тривала близько 6 години. Атакувати столицю ворог почав ударними дронами, а за ними випустив крилаті ракети Х-101/Х555Х-55 із 16 бортів Ту-95МС.

Одночасно із заходом ракет на Київ понад десять літаків Міг-31К запустили по столиці аеробалістичні ракети Х-47М2 "Кинжал".

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що вогонь і дим охопили Київ: як столиця приходить до тями після обстрілів. На місці подій побував фотокор "Телеграфа" Ян Доброносов, який зробив ексклюзивні фото у локаціях, які постраждали від ворожого обстрілу та показав, як відбувається ліквідація наслідків атаки з боку РФ.

Теги за темою
війна Київ Обстріл постраждалі
Джерело матеріала
loader
loader