Дуже проста глазур на паски: не тече і не кришиться
Дуже проста глазур на паски: не тече і не кришиться

Дуже проста глазур на паски: не тече і не кришиться

Цікава глазур на основі желатину

Ми ділились рецептом вологої та смачної грузинської паски. Тепер розповідаємо, як приготувати до неї чи до будь-якої іншої паски вдалу глазур. Традиційною глазуррю залишається білкова, однак часто вона не виходить, липне і тече.

Якщо у вас теж не виходить білкова глазур або з якихось причин ви не хочете її використовувати, зверніть увагу на наступний рецепт. Глазур на основі цукру та желатину гарно застигає, не тече, і потім не кришиться. Як зробити таку глазур, розповіли на порталі ProstoWay.

Інгредієнти:

  • 200 г цукру
  • 2 чайні ложки ванільного цукру
  • 4 столові ложки води
  • 10 г желатину
  • 4 столові ложки води

Спосіб приготування:

  1. Заливаємо желатин водою. Залишаємо набухати.
  2. Ставимо на плиту сотейник з цукром. Змішуємо його з ванільним. Наливаємо воду.
  3. Доводимо до кипіння, щоб розчинився цукор. Знімаємо з вогню.
  4. Вливаємо в гарячу цукрову масу желатин. Перемішуємо.
  5. Збиваємо міксером в пишну піну. Глазур повинна стати білою та тягучою.
  6. Вона гарно та елегантно стікає з шапочки пасок. Покривати охололі паски слід одразу.

Замість ванільного цукру можна використовувати ванільний екстракт. Для цікавого кольору можна додати до глазурі харчовий барвник. Так само, до речі, можна зробити й з шоколадною глазуррю.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader