Найнадійніший і найпростіший рецепт паски: вийде ніжною та пишною
Найнадійніший і найпростіший рецепт паски: вийде ніжною та пишною

Найнадійніший і найпростіший рецепт паски: вийде ніжною та пишною

Рецепт буде обов’язково у закладках

До світлого свята Великодня кожен кулінар шукає незвичайні рецепти пасок. Однак справа ця не легка. Зараз хочеться отримати фантастичний результат швидко та легко.

Саме тому "Важно знать" пропонує старовинний рецепт паски, проте вже трохи спрощений. Таку випічку приготує і початківець, і навіть лінивий кулінар. Попри простоту, можете бути впевнені — результат сподобається і вам, і вашим близьким.

Як просто і легко приготувати смачну паску

Інгредієнти:

  • 400 г пшеничного борошна;
  • 300 г вершкового масла;
  • 250 г цукру;
  • 150 г родзинок;
  • 7 г розпушувача;
  • 200 мл молока;
  • 4 курячі яйця;
  • цедра одного лимона;
  • сіль;
  • ванілін.

Спосіб приготування:

  1. Гарячою водою миємо родзинки та ретельно їх сушимо. Додаємо до нього чайну ложку борошна, ретельно перемішуємо.
  2. В окремому посудині змішуємо вершкове масло, що розтало, з цукром, збиваємо все в пишну масу.
  3. Не припиняючи збивати, додаємо в масу по одному яйцю, продовжуємо збивати до однорідності.
  4. Цедру лимона натираємо на дрібній тертці, відправляємо разом із ваніліном у цукрову масу. Туди ж додаємо тепле молоко та все акуратно перемішуємо.
  5. В окремому посуді змішуємо борошно, сіль і розпушувач, все добре перемішуємо і порційно додаємо просіяне борошно, перемішуючи тісто після кожної порції. Туди ж відправляємо родзинки та ще раз усе перемішуємо.
  6. Приготованим тістом заповнюємо форми для Великодня на три чверті від загального об’єму і відправляємо в розігріту до 160 градусів духовку 75 хвилин при режимі верх-низ.

Готову паску прикрашаємо домашньою глазур’ю. Вам точно сподобається!

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader