Ні духовки, ні довгого вимішування
Традиційно до світлого Великодня багато кулінарів печуть пишні паски. Однак деякі не люблять метушню з тістом, замішування тіста та довге випікання.
У цьому випадку на допомогу прийде хитрий рецепт Today. Попри простоту та швидке приготування, паски вийдуть дуже пишними та неймовірно смачними.
Як приготувати паски в мікрохвильовій печі
Інгредієнти:
- 1,5 склянки борошна;
- 2 яйця;
- 1 склянка цукру;
- 75 г вершкового масла;
- 35 мл рослинної олії без запаху;
- 150 мл молока;
- 1,5 ч. л. розпушувача;
- дрібка солі;
- 1 пакетик ванільного цукру;
- цукати, родзинки або сухофрукти до смаку.
Спосіб приготування:
- У глибокій мисці міксером збиваємо яйця з цукром, ваніліном та щіпкою солі.
- В отриману масу відправляємо молоко, рослинну олію та розтоплене вершкове масло. Ретельно все перемішуємо, всипаємо борошно з розпушувачем.
- До тіста додаємо подрібнені сухофрукти або цукати, ще раз перемішуємо.
- Силіконові форми чи звичайні керамічні чашки змащуємо маслом, розливаємо до половини тісто.
- Випікаємо паски в мікрохвильовій печі по одній на повній потужності близько 4-5 хвилин. Чекаємо хвилину і тільки після цього дістаємо випічку.
Прикрашаємо паску великодньою глазур’ю. Вийде швидко, смачно та красиво.