Київська дитяча залізниця урочисто відкриє новий сезон: подробиці
Київська дитяча залізниця урочисто відкриє новий сезон: подробиці

Київська дитяча залізниця урочисто відкриє новий сезон: подробиці

Познайомтеся ближче зі світом залізниці

У Києві відновлює роботу дитяча залізниця, що знаходиться у Сирецькому парку. Урочисте відкриття сезону відбудеться вже у суботу, 27 квітня.

Перед відкриттям нового сезону юні залізничники пройшли теоретичне навчання та вже готові зустрічати своїх перших пасажирів. Про це повідомили на офіційній сторінці "Укрзалізниці" у Фейсбуку.

Так, київська дитяча залізниця відкриває весняно-літній сезон та запрошує всіх бажаючих здійснити поїздку справжнім тепловозом.

ДЖД — це те саме місце, де діти з батьками можуть проїхатися вузькоколійкою в міських парках і ближче познайомитися зі світом залізниці. .

Перед відкриттям кожного нового сезону юні залізничники проходять теоретичне навчання.

На київській дитячій залізниці поїзд складається із шести пасажирських вагонів, які везе тепловоз. За час однієї поїздки він проїжджає близько 6 кілометрів, при цьому витрачається близько півгодини. Під час всього прямування пасажири будуть знаходитися в осучасних вагонах з LED-освітленням і комфортними місцями для сидіння.

Київська дитяча залізниця знаходиться у Сирецькому парку на вулиці Парково-Сирецька, 4. Сюди зручно доїхати кільцевою електричкою до станції Сирець.

Вартість квитків: дитячий – від 50 гривень, дорослий – від 100 гривень. Діти до трьох років – безкоштовно.

Час роботи: рух поїздів у травні, вересні та жовтні у суботу та неділю з 10:00 до 19:00. У червні-серпні — по четвергах і п’ятницях з 11:00 до 17:00, у вихідні з 10:00 до 19:00.

Київська дитяча залізниця знаходиться у Сирецькому парку

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що рівень води у Дніпрі продовжує підвищуватись і Київ затоплює. У зв’язку з цим містом було оголошено І (жовтий) рівень небезпеки гідрологічних явищ.

Теги за темою
Київ
Джерело матеріала
loader
loader