Однаково смачний, як в гарячому, так і в холодному вигляді
М'ясний рулет зі свинини — ідеальний вибір для святкового застілля, особливо на великоднє. На свята ми завжди шукаємо особливі страви, які прикрасять наш стіл, і начинений м'ясний рулет точно відповість вашим забаганкам.
Ця страва доступна за ціною, універсальний варіант, ідеально підходить для будь-якого заходу. Рулет зі свинини можна приготувати з різноманітними начинками, прянощами, овочами, і навіть сухофруктами.
Рецептом м'ясного рулету поділилася українська кулінарна блогерка Яна Гординовська. Ця страва точно стане вашою улюбленою на свята. Рулет смачний у гарячому і холодному вигляді.
Як приготувати рулет зі свинини
Інгредієнти:
- 1,5 кілограма підчеревини (свинина)
- міцна гірчиця та соус барбекю
- розмарин
- 4 зубчики часнику
- сіль, перець, копчена паприка
- джгут (мотузка)
- рукав для запікання
Спосіб приготування:
- Мʼясо солимо, перчимо, додаємо копчену паприку та 4 зубчики часнику.
- Змащуємо гірчицею та присипаємо нарізаними листочками розмарину.
- Скручуємо рулет, як на відео нижче.
- Якщо у вас є час, можна залишити помаринуватись на годину-дві.
- Запікаємо в рукаві при 185 градусах 1 годину 20 хвилин.
- Дістаємо та змащуємо соком з рулету та глазуруємо соусом барбекю.
- Запікаємо 10 хвилин до апетитної скоринки.
Якщо ви ще в пошуках рецептів пасок, то у нас для вас є безліч варіантів. Ми розповідали, як приготувати сирну паску Bounty, волокнисті панетоне з рідкою начинкою, пухкі паски-крафіни з маком.