Страва виходить смачною, ситною та корисною
Ми готуємо різноманітні салати цілий рік. Взимку часто це звичні олів’є чи оселедець під "Шубою". А що робити влітку, коли апетит зменшується та змусити себе поїсти дуже важко?
У цьому випадку виручить легкий і поживний салат з овочами та яйцем за рецептом Shuba. У його складі знайомі інгредієнти – редиска, огірок, зелень, варені яйця та сметана. Страва відмінно насичує, тому її можна подавати й до обіду, і до вечері, і як перекушування.
Як приготувати літній салат з редискою, огірками та яйцем
Інгредієнти на 4 порції:
- курячі яйця — 3 шт.;
- редиска — 400 г;
- огірок — 3 шт.;
- зелена цибуля, пучок — 1 шт.;
- петрушка, гілочка — 10 г;
- кріп, гілочка — 10 г;
- сметана — до свого смаку;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
- гірчиця — 3 р.
Спосіб приготування:
- Яйця варимо круто близько 8-9 хвилин після закипання. Готовим яйцям даємо охолонути, чистимо від шкаралупи та нарізаємо кубиками.
- Редиску та огірки ретельно миємо і нарізаємо кружальцями. Миємо та подрібнюємо зелень. Усі підготовлені інгредієнти відправляємо в салатник та подрібнюємо.
- В окремому посуді змішуємо сметану з гірчицею, солимо та перчимо.
- Підготовленим соусом заправляємо салат, все перемішуємо та подаємо до столу.
Рекомендуємо приготувати салат зі свіжих овочів. Вийде так смачно, що язик можна проковтнути.