Жодного олів’є та оселедця під "Шубою": влітку їх замінить цей дивовижний салат
Жодного олів’є та оселедця під "Шубою": влітку їх замінить цей дивовижний салат

Жодного олів’є та оселедця під "Шубою": влітку їх замінить цей дивовижний салат

Страва виходить смачною, ситною та корисною

Ми готуємо різноманітні салати цілий рік. Взимку часто це звичні олів’є чи оселедець під "Шубою". А що робити влітку, коли апетит зменшується та змусити себе поїсти дуже важко?

У цьому випадку виручить легкий і поживний салат з овочами та яйцем за рецептом Shuba. У його складі знайомі інгредієнти – редиска, огірок, зелень, варені яйця та сметана. Страва відмінно насичує, тому її можна подавати й до обіду, і до вечері, і як перекушування.

Як приготувати літній салат з редискою, огірками та яйцем

Інгредієнти на 4 порції:

  • курячі яйця — 3 шт.;
  • редиска — 400 г;
  • огірок — 3 шт.;
  • зелена цибуля, пучок — 1 шт.;
  • петрушка, гілочка — 10 г;
  • кріп, гілочка — 10 г;
  • сметана — до свого смаку;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
  • гірчиця — 3 р.

Спосіб приготування:

  1. Яйця варимо круто близько 8-9 хвилин після закипання. Готовим яйцям даємо охолонути, чистимо від шкаралупи та нарізаємо кубиками.
  2. Редиску та огірки ретельно миємо і нарізаємо кружальцями. Миємо та подрібнюємо зелень. Усі підготовлені інгредієнти відправляємо в салатник та подрібнюємо.
  3. В окремому посуді змішуємо сметану з гірчицею, солимо та перчимо.
  4. Підготовленим соусом заправляємо салат, все перемішуємо та подаємо до столу.

Рекомендуємо приготувати салат зі свіжих овочів. Вийде так смачно, що язик можна проковтнути.

Джерело матеріала
loader
loader