Усик запросив на свій бій сина загиблого воїна: хлопець розповів про враження та що їв боксер перед боєм
Усик запросив на свій бій сина загиблого воїна: хлопець розповів про враження та що їв боксер перед боєм

Усик запросив на свій бій сина загиблого воїна: хлопець розповів про враження та що їв боксер перед боєм

Хлопець розповів про свої враження.

Олександр Усикзапросив на свій бій 13-річного Тимофія з Києва, який на війні Росії проти України втратив батька. 

Про це йдеться у матеріалі кореспондентки ТСН Інни Боднар.

Олександр Усик просто перед своїм історичним поєдинком фотографується з Тимофієм Осипковим.  Хлопцю 13 років. Він киянин і вчиться у сьомому класі. На руці, яка видає патріотичні акорди, й досі браслет-перепустка на боксерський поєдинок у Саудівській Аравії. Його не знімає, бо ще не всі друзі побачили, де він був. 

Його телефон забитий відео та фото з арени та з-за її меж. Тимофій зустрівся з Олександром Усиком перед поєдинком. І побачене його шокувало. Перед важливим боєм український боксер їв борщ.

"Ми туди заходимо, він борщ їсть, показав годинник, я його сфотографував. Пішли. І тут я зрозумів, що нічого не побажав. Ми з його тренером повернулися – і я йому побажав, щоб він переміг. Як і Україна", – каже хлопчик. 

Перемогу для України – так бажав його тато. Ось фото на стіні і цілий меморіальний куточок у коридорі. Євгеній Осипков у цивільному житті – директор ресторану швидкого харчування. Ще 2015 року він був в АТО. І у лютому 2022-го серед перших пішов боронити країну. Торік влітку на Донеччині Євгеній Осипков загинув. На полиці – численні нагороди військового. 

Біля портрета палахкотять свічки. Очі Тимофія мокріють. Але він тримається. Мовчки дивиться на тата.

Саме так мама й сфотографувала хлопця. Це фото опублікувала у День пам'яті загиблих героїв і написала про їхню історію.

Це побачила команда "Юнайтед 24". Вони зв'язалися з родиною героя. Дізналися, що син після загибелі тата став займатися спортом. Бо тепер захист родини – на ньому і йому треба бути сильним. Тож Тимофія познайомили з Усиком.

"Світ любить сильних" – таке персонально для Тимофія на рукавичках написав  Олександр Усик. З ними хлопчина прийшов до спортзалу. Тут тричі на тиждень займається з персональним тренером.

Тимофій зізнався, що з другом хочуть провести шкільний чемпіонат з боксу. Це у найближчому майбутньому. А коли виросте, то планує стати прикордонником. Бо хоче берегти кордони країни, за яку його тато віддав життя.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Новини ТСН 19:00 за 24 травня 2024 року | Новини України

Джерело матеріала
loader
loader