Домашній хліб можна готувати не тільки з борошна, але можна використовувати висівки, гарбуз, а ще авокадо. Щоб хліб не розпадався, можна борошно замінити на псиліум – лушпиння насіння подорожника, натуральне розчинне волокно, біологічно активна добавка, клітковина.
Блогерка Наталія Татарінцева поділилася в Instagram рецептом дуже смачного та корисного домашнього хліба з авокадо.
Інгредієнти:
- авокадо
- твердий сир
- яйця
- псиліум (можна без)
Спосіб приготування:
1. Розімніть виделкою авокадо, додайте тертий сир, яйце та псиліум, перемішайте.
2. На деко викладіть пергамент, викладіть ложкою основу для хліба і запікайте до готовності.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Житній хліб із солодом
- Дріжджовий хліб на сковороді
- Домашній хліб із висівками