Вишневе варення можна готувати із цукром і навіть медом. А для яскравого смаку можна додати інші ягоди, наприклад, смородину.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного, густого та ароматного вишневого варення, яке дуже просто готується.
Інгредієнти:
- 500 гр свіжої чи замороженої вишні
- 170 гр цукру
- 1 ст л з верхом крохмалю
- 40 мл холодної води
Спосіб приготування:
1. Вишню засипте цукром, поставте на повільний вогонь і доведіть до кипіння.
2. У холодну воду всипте крохмаль, перемішайте до однорідності і коли вишня закипить – влийте цю суміш, постійно помішуємо і варимо до загусання.
Після цього знімаємо з вогню та законсервуйте!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Полуничне варення з чорним шоколадом
- Варення з кульбаб
- Варення з кавуна