Єрмак заявив, що запрошення України до НАТО є частиною Плану перемоги
Єрмак заявив, що запрошення України до НАТО є частиною Плану перемоги

Єрмак заявив, що запрошення України до НАТО є частиною Плану перемоги

Запрошення України стати членом НАТО є частиною Плану перемоги, розробленого командою президента Володимира Зеленського. Про це заявив голова Офісу президента Андрій Єрмак у Телеграмі.

- ​​План перемоги України, що Президент Володимир Зеленський презентує у Сполучених Штатах Америки, містить чітке бачення кроків, які необхідно зробити для забезпечення справедливого й тривалого миру... Запрошення України до НАТО є частиною Плану перемоги. Я так само закликав партнерів не зважати на погрози щодо ескалації з боку рф, - написав Єрмак.

Зеленський та Єрмак наразі перебувають з офіційним візитом у США, де президент представляє План перемоги України Джо Байдену.

  • 22 вересня The Times опублікувало статтю про те, що Володимир Зеленський під час візиту до США представить свій "план перемоги". За даними журналістів, він містить чотири ключові пункти: перший – це гарантії безпеки для України від західних країн, аналогічний пакту про взаємну оборону в рамках членства в НАТО; другий – продовження наступу України в російську Курську область, щоб забезпечити територіальний козир у переговорах; третій пункт – запит на "конкретне" сучасне озброєння; четвертий – міжнародна фінансова допомога для зруйнованої війною економіки України.
  • "Суспільне" з посиланням на джерела написало, що Офіс президента не ознайомлював журналістів The Times з Планом перемоги України. Резонансну статтю видання в ОП назвали «узагальненням авторів. 

 

Теги за темою
Володимир Зеленський Андрій Єрмак
Джерело матеріала
loader
loader