Військова допомога та членство в НАТО: Єрмак розкрив ключові пункти "плану перемоги" Зеленського
Військова допомога та членство в НАТО: Єрмак розкрив ключові пункти "плану перемоги" Зеленського

Військова допомога та членство в НАТО: Єрмак розкрив ключові пункти "плану перемоги" Зеленського

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак повідомив, що План перемоги України, який президент Володимир Зеленський представляє у США, містить чітке бачення кроків для забезпечення справедливого та тривалого миру.

Як розповів Єрмак у своєму Телеграм-каналі, про це він заявив під час виступу у Раді з міжнародних відносин у Нью-Йорку.

За словами глави Офісу президента України, План перемоги складається з військової та дипломатичної частин. Він наголосив на необхідності переваги на полі бою для примусу російського диктатора Володимира Путіна до припинення бойових дій.

"Без кораблів ми знищили Чорноморський флот. Не маючи переваги в повітрі, ми зупинили російський поступ на більшості напрямків, включаючи Харків. Без страху ми повернули війну до Росії", - зазначив він.

Андрей Ермак
Офис президента

Єрмак повідомив, що Україна наростила виробництво зброї у шість разів, але все ще потребує додаткових ресурсів та технологій. Він закликав союзників збільшити та прискорити постачання пакетів військової допомоги, включаючи засоби ППО, безпілотники, системи РЕБ та артилерійські снаряди.

Глава Офісу президента також наголосив на важливості інвестицій у виробництво української зброї, дозволу на удари по території РФ та використання заморожених російських активів для підтримки України.

"Запрошення України до НАТО є невід'ємною частиною Плану перемоги. Я також закликав партнерів не враховувати загрози ескалації з боку Росії", - додав Єрмак.

Військова допомога та членство в НАТО: Єрмак розкрив ключові пункти "плану перемоги" Зеленського - Фото 2

Зазначимо, що президент України Володимир Зеленський заявив, що війна з Росією "ближча до завершення", ніж багато хто вважає.

Теги за темою
Володимир Зеленський Андрій Єрмак
Джерело матеріала
loader
loader