"Не завжди адекватний": Зеленський не виключає рішення Путіна про ядерний удар
"Не завжди адекватний": Зеленський не виключає рішення Путіна про ядерний удар

"Не завжди адекватний": Зеленський не виключає рішення Путіна про ядерний удар

Президент Володимир Зеленський припустив, що Кремль може застосувати ядерну зброю "проти будь-якої країни". Він наголосив, що у випадку з лідером Росії Володимиром Путіним не можна знати точно.

Президент України Володимир Зеленський прокоментував нові ядерні погрози Кремля. Він наголосив, що ніхто не може залізти в голову лідеру РФ Володимиру Путіну. Про це відомо з інтерв'ю Fox News, опублікованого 29 вересня.

Володимир Зеленський про ядерні погрози Кремля — з 10:14

"Він може використати ядерну зброю проти будь-якої країни, в будь-який час… Або ні", — зазначив Зеленський.

Він поділився, що не впевнений у тому, що Путін наважиться завдати ядерний удар. Водночас президент наголосив, що йдеться лише про його думку.

"Але я не Путін, дякувати Богу. Я не можу знати точно, тому що він не завжди адекватний. Будь-яка адекватна людина не може просто так прийти в Україну і зробити те, що він зробив", — нагадав він.

Зі слів Зеленського, очільник Росії "любить своє життя". Зокрема, йдеться про спосіб цього життя, керування чужими життями.

"Це я можу сказати точно. І саме тому я думаю, що він має боятися використовувати ядерну зброю", — додав український лідер.

Нагадаємо, раніше на погрози РФ відреагував президент Польщі Анджей Дуда. З його слів, той, хто застосує ядерну зброю, буде проклятим, і в Москві це усвідомлюють.

Також про ядерні погрози Кремля висловився керівник Держдепу США Ентоні Блінкен. Він назвав "брязкання ядерною шаблею" президента Росії Володимира Путіна безвідповідальними.

Теги за темою
Росія Володимир Зеленський Володимир Путін
Джерело матеріала
loader
loader