Учасниця суперфіналу кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Рябенко поділилася швидким рецептом приготування м'якого курячого філе, яке точно не буде жорстким та сухим.
Просто слідуйте рецепту, і ваша страва справить враження, як на сімейній вечері, так і на святковому столі.
Інгредієнти:
- Куряче філе - 2 шт.
- Сіль, перець - за смаком
- Базилік сушений — 1 ч. л.
- Моцарела - 125 г
- Помідор — 1 шт.
- Шпинат - 40 г
- Рослинна олія для смаження - 1 ст. л.
- Вершкове масло - 1 ст. л.
- Помідори чері - 5-6 шт.
Спосіб приготування:
Куряче філе розріжте вздовж, не доходячи до кінця, щоб вийшла своєрідна "кишенька". Натріть сіллю філе, перцем і посипте сушеним базиліком.
Наріжте сир та помідор півкільцями. Всередину кожного шматочка філе покладіть по кілька скибочок моцарелли, помідора та трохи шпинату. Закрийте "кишеньку" і закріпіть її зубочистками.
Розігрійте сковороду, що підходить для духовки (якщо такої немає, можна перекласти страву у форму перед запіканням), додайте олію. Обсмажте філе з обох боків.
Додайте на сковороду вершкове масло та помідори чері, обсмажте ще пару хвилин.
Поставте сковороду в розігріту до 200 °C духовку або покладіть філе з помідорами у форму для запікання. Запікайте 7-10 хвилин, поки куряче філе не пропечеться повністю.
Останні новини України:
Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Майстер Шеф": дуже просто та смачно.
Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.
Смачно, як у ресторані: рецепт популярного італійського салату із помідорів.