Салат із пекінської капусти та моркви по-корейськи: геніальний рецепт без майонезу
Салат із пекінської капусти та моркви по-корейськи: геніальний рецепт без майонезу

Салат із пекінської капусти та моркви по-корейськи: геніальний рецепт без майонезу

Українська кулінарна блогерка Катерина Мовчан показала, як приготувати неймовірно смачний і легкий салат із пекінської капусти та моркви по-корейськи.

Щоб приготувати салат із пекінської капусти та моркви по-корейськи, нам знадобляться такі інгредієнти:

  • пекінська капуста - 1 невелика або 0,5 великої головки
  • копчене мʼясо (балик, шинка тощо) - 200 г
  • твердий сир - 150 г
  • горіхи волоські - 100 г
  • яйця (варені круто) - 4 шт.
  • морква по-корейськи - 200 г (можна приготувати самостійно за рецептом переможця "Мастер Шеф" Вадима Бжезинського)

Блогерка подає салат із пекінської капусти та моркви по-корейськи із ніжною йогуртово-гірчичною заправкою, для якої потрібно змішати:

  • йогурт грецький - 200 г
  • гірчиця мʼяка - 2 ст.л.
  • сіль і перець - на смак

Або ж за бажанням заправку для салату із пекінської капусти та моркви по-корейськи можна замінити на звичайний майонез, буде також дуже смачно.

Пекінську капусту тоненько шаткуємо. Копчене мʼясо, твердий сир і варені яйця нарізаємо тонкою соломкою. Горіхи подрібнюємо ножем.

У великій мисці змішуємо пекінську капусту, мʼясо, сир, яйця, моркву по-корейськи, горішки та перемішуємо все.

За цим рецептом виходить досить багато салату та заправки. Якщо не плануєте зʼїдати все одразу, то краще заправляти салат порціями, а решту, не перемішуючи, зберігати в холодильнику. На одну порцію салату із пекінської капусти та моркви по-корейськи блогерка додає 2 ст.л. заправки.

Останні новини України:

Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.

Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.

Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader