/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F8ec717f05bee9d9cd18eb017447f7efc.jpg)
Коли до зарплатні лишилося 50 гривень — приготуйте ці котлети: рецепт для скрутних часів
Такі котлети допоможуть швидко та смачно нагодувати всю родину
З курячої печінки можна приготувати різноманітні смачні та бюджетні страви. Дехто смажить її з яблуками, хтось готує паштети.
З печінки також можна приготувати надзвичайно смачні котлети. Готуються вони легко, а наїдяться ними всі члени сім'ї, інформують на Instagram-сторінці "olga_riabenko_".
Як приготувати печінкові котлети
Інгредієнти:
- куряча печінка – 500 г;
- яйця – 2 шт.;
- кукурудзяне борошно – 2 ст.;
- зелена цибуля – 5 шт.;
- сіль, перець – за смаком;
- сушений часник – 1 ч. л.;
- олія для смаження;
- сметана для подачі;
Спосіб приготування:
1.Печінку промити, очистити від плівок та нарізати на дрібні шматочки.
2.Нарізати цибулю і додати печінку.
3.Додати яйця, борошно, сіль, перець, сушений часник і ретельно змішати.
4.Викласти печінкову масу ложкою і обсмажити на середньому вогні до золотистого кольору з обох боків.
5.Подавати зі сметаною.
Допис, поширений Ольга Рябенко | Світові рецепти на твоїй кухні (@olga_riabenko_)

