/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fc9414f29d6ec0ea14293117e781e2d2f.jpg)
Цей ситний сніданок пам'ятають усі: після нього запах тримався весь день
Іноді бувало таке, що снідали прямо зі сковорідки
У радянські часи сніданки були різні: хтось пив чай з булкою, хтось їв кашу, але була ще одна страва, яка подобалась далеко не всім, бо була дуже жирною.
Мовиться про смажену ковбасу з яйцями. Для одних це було найсмачніше, що можна уявити, для інших — дуже ситно. Але факт залишається фактом: у багатьох сім’ях саме так починався день, про це згадує "Телеграф".
Такий сніданок готували через те, що це було швидко та ситно, хоча не завжди доступно. За 5 чи 10 хвилин можна було приготувати страву на всю сім'ю і подавати її могли прямо у сковорідці. Пізніше усі бігли хто куди — батьки на роботу, а діти до школи.
Але був один нюанс: запах після приготування тримався не лише у квартирі. Одяг, волосся, навіть руки "вбирали" в себе запах смаженої їжі. І якщо після готування відразу бігти на роботу чи навчання, то аромат ковбаси ще довго "йшов поруч".
Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що був ще один популярний сніданок, який готували майже у кожному будинку. Наразі цю страву рідко де зустрінеш, адже не всі полюбляють її.

