/https%3A%2F%2Fecotown.com.ua%2Fupload%2Fiblock%2F50d%2F1561064061660440.jpg)
В одному з ресторанів Ужгорода страви подають у їстівному посуді
В Ужгороді у новому ресторані Villa Alfold почали подавати страви у посуді, який можна їсти.
Заклад громадського харчування на вулиці Капітульній, 14, використовує еко-тарілки з двох причин, передає varosh.
«По-перше, таким чином підтримуємо екологічне спрямування – крім того, що цей посуд повністю розкладається після використання, ним можна навіть посмакувати під час чи після трапези, - пояснють у Villa Alfold.
- По-друге, це особливий смак, який має страва на зробленій з пресованої пшениці тарілці».
У «пшеничному» посуді добре смакують стейки, а також човлент, банош та чірке попрікаш, зазначають у ресторані.

