"Усе через ср*ку": Харчишин розповів, як з підозрою на коронавірус лежав у лікарні
"Усе через ср*ку": Харчишин розповів, як з підозрою на коронавірус лежав у лікарні

"Усе через ср*ку": Харчишин розповів, як з підозрою на коронавірус лежав у лікарні

Лідер гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин розповів, як проходив тестування на COVID-19.

Після того, як помандрував північчю Італії, у нього з'явилися симптоми коронавірусу.

Після звернення до медичного закладу "швидка" повезла його за 100 км аж до Білої Церкви, розповів співак у Facebook."Я опинився у групі ризику, повернувшись з Італії в період спалаху епідемії і згодом відчув усі симптоми вірусу описаного в анамнезах COVID-19.

Відповідно, порадившись зі страховою, було рекомендувало звернутися до "швидкої".

Госпіталізація стала для мене єдиною опцією, бо у "багажнику": сухий кашель, задишка, температура, високий тиск, контакти з потенційно зараженими в італійській лікарні, відвідані аеропорти у Мілані, Римі, Турині, Празі та подорож за кермом з Ломбардії до Лігурії зупинками у людних місцях.

Адекватно ставлюся до карантину та відповідної гігієни.

Але проти агонії, вірніше, відчуваю злість до паніки, що своїми заявами сіють деякі урядовці та решта охочих під божевільні очі "вболівальників", "очолити та перемогти" головну подію, створюючи штучний дефіцит на різне лайно та на експрес-тести, що не дають аж ніякої гарантії вашої неінфікованості, бо таким тестом є лише ПЛР.

Вам його обов'язково проведуть, коли в цьому буде необхідність.

Але запасіться не гречкою, а звичайним терпінням.

Мій аналіз опинився першим, що досліджували.

Скажу - все працює, через сраку, але працює..

Можливо це тільки початок, тому так важко дається перший урок.

Якщо ви (як і я) мешкаєте або, раптом, опинилися десь у передмісті, проживаєте в Ірпені, Гостомелі, Бучі, Вишгороді, Борисполі, Броварах чи, навіть, у Конче Заспі і Борщагівці, пощастить, якщо в Гатному/Чабанах, Глевасі, то з симптомами "коронаРОвірусу", вас неоднмінно відвезуть не до найближчої лікарні чи святої Олександрівської, а до Білої Церкви(за 100км від мене, наприклад).

Ви погодитеся, бо пройти тест по-іншому вам не запропонують", - написав співак.

Харчишин розповів, що після спроби "лягти" у лікарню ближче, ніж за 100 кілометрів, запропонував лікарю "швидкої" дістатися до місця призначення своєю автівкою, щоб не займати машину.

Отримав відмову, бо інструкцією не передбачено."За півтори години, ви в омріяному "інфекційному" відділенні лікарні №3 Білої Церкви.

Відділення відремонтоване, привітний професійний персонал, неоднозначне, але красиве в'ю на фізично білу церкву з персональним входом до боксу.

Але, за мить ви перестаєте радіти, дізнавшись, що ніяких тестів, вніч з п'ятниці на суботу у призначеному Київською ОДА центрі боротьби з "COVID -19" немає.

Вони були в Ірпені (звідки швидка) На питання - для чого тоді мене привезли за 100км від Києва - розводять руками, промовляючи шось про інструкції.

На наступний день вранці розбудила радісна медсестра проінформувавши - не дочекались понеділка з доставкою швидкісних тестів з області, медзаклад, виявляється заздалегідь, самостійно придбав їх за власні кошти! (Дослівно, хоч неперевірено).

Зазначу, що 3-тя лікарня БЦ фінансується з локально-міського бюджету і аж ніяк не пояснює їі призначення "обласним центром боротьби з вірусом" усіх мешканців київщини.

Раділи недовго, бо з'ясувалося, що експрес-тест - чисто психологічна опція і не дає жодних гарантій! Вчора у власній паніці я цього не почув від епідеміолога.

Для повного виключення - потрібно провести ПЛР-тест, а для цього матеріали мають відвезти, увага, назад до Києва в єдину призначену лабораторію.

Співака надзвичайно обурила процедура обстеження, яку спланували чиновники."Хто ти, блядь, той розумнику логістичних наук з ОДА? Який кліщ укусив тебе і уповноважив на таке рішення? Для чого відвозити людей у непідготовлену лікарню з підозрою на екзотичну інфекцію, щоб потім відвозити матеріали тестів туди, звідки вони фізично приїхали? Чи дивився ти хоч раз на карту області? Чи знаєш - скільки пустих диспансерів географічно та адміністративно розташовано поруч з містом у віддалених від житлових кварталів лісових зонах, а не посеред житлового району Білої Церкви? Чи не кияни - якісь не ті люди?", - писав лідер гурту "Друга ріка".

Тест Харчишину зробили у неділю у спецлабораторії Києва.

Він показав негативний результат.

Однак рентген показав односторонню пневмонію.

Співак подолав неймовірні затори і дістався до приватної клініки у Києві.

Там проходить лікування.4 із 7 зареєстрованих в Україні інфікованих коронавірусом заразилися всередині країни.

Источник материала
loader