19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Жванія - Зеленському: Дійте, адже Порошенко зруйнує країну тільки заради того, щоб сісти у Ваше крісло
Жванія - Зеленському: Дійте, адже Порошенко зруйнує країну тільки заради того, щоб сісти у Ваше крісло

Жванія - Зеленському: Дійте, адже Порошенко зруйнує країну тільки заради того, щоб сісти у Ваше крісло

Жванія - Зеленському: Дійте, адже Порошенко зруйнує країну тільки заради того, щоб сісти у Ваше крісло

21.08.2020

Оригінал-на Youtube-каналі політика

Привіт, друзі! Сьогоднішнє моє відео -це відкрите звернення до Президента України Володимира Зеленського.

Володимир Олександрович! Я не знаю, чи дивилися ви мої попередні відео. Можливо, вам про них говорили, можливо – від вас приховують інформацію. Я записав вже кілька зізнань у скоєнні злочинів разом з Петром Порошенком, Олександром Турчиновим та іншими членами ОЗУ. Але ці зізнання ігнорує член вашої команди - Генеральний прокурор України Ірина Венедиктова. Вона робить вигляд, що нічого не відбувається. Я записую це звернення до вас, щоб сказати, що така позиція - помилка. Не тільки з точки зору справедливості, але і з точки зору інтересів країни і ваших особистих інтересів.

Поки Венедиктова мовчала, мої застереження почали збуватися - Петро Порошенко почав розгойдувати ситуацію в країні. Пане Президенте, ваше найближче оточення вже відкрито звинуватили в роботі на Кремль. Зараз всі порохоботи - а я знаю цих людей, я сам на прохання Порошенка деякий час їх фінансував, звинувачують Вашу команду в зраді. Потім вони покличуть людей на вулиці і ви вже не будете знати, що робити.

Петро Порошенко майстер створення криз і провокацій, він кращий фахівець в Україні. Я вже розповідав, як він дуже вправно режисирував різні ситуації під час Майдану.

Заради досягнення своєї мети Порошенко ніколи ні перед чим не зупинявся. Щоб підігріти ненависть людей до Януковича, саме Порошенко і Турчинов організували серію побиттів і викрадень активістів. З боку Порошенка ці акції координував Віталій Ярема.

Вони 25 грудня 2013 року організували побиття Тетяни Чорновол. Це було зроблено просто заради того, щоб не дати затихнути Майдану, щоб люди не почали розходитися.

З цією ж метою 21 січня 2014 року були викрадені Ігор Луценко та Юрій Вербицький. У січні ситуація вже дуже загострилася і їх було вирішено вбити. Для Ігоря Луценка все закінчилося благополучно тільки з тієї причини, що його вітчим, колишній глава НБУ Стельмах, здогадуючись, хто стоїть за викраденням, обдзвонював всіх лідерів опозиції і просив за пасинка. Порошенко тоді особисто дав команду відпустити його - у нього були якісь свої зобов'язання перед Стельмахом. За Вербицького ніхто не дзвонив – його принесли в жертву амбіціям Порошенка.

Тоді ж, щоб посилити ефект, було організовано так зване викрадення Дмитра Булатова. Однак в цьому випадку ніякого викрадення не було. Булатов працював на Порошенка. Булатов - найнятий Порошенком негідник, який забирав собі гроші, які прості українці здавали на Автомайдан. Але крім того, Булатов погодився за гроші брати участь в інсценуванні свого викрадення. Це була просто піар-акція.

Пане Президенте, я нагадую Вам про це для того, щоб ви зрозуміли, з якою людиною ви зараз маєте справу. І щоб ви вплинули на генпрокурора Ірину Венедиктову, яка повинна покласти край діяльності цієї ОЗУ.

Порошенко заради особистої влади не зупиниться ні перед чим. Він зруйнує країну тільки заради того, щоб сісти в ваше крісло.

Володимир Олександрович, не чекайте цього - дійте. Я готовий вам допомагати - я готовий давати свідчення.

Редакція може не погоджуватися з думкою автора. Якщо ви хочете написати в рубрику "Думка", ознайомтеся з правилами публікацій і пишіть на [email protected]

Підпишіться на 112.ua у вашому Telegram і Facebook Оперативно та лаконічно про найважливіше

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть кнопку "повідомити про помилку", щоб повідомити про це редакцію

Источник материала
Поделиться сюжетом