28 апреля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зеленський і Єрмак вилікувалися і пригрозили опонентам: "Не дочекаєтеся!"
Зеленський і Єрмак вилікувалися і пригрозили опонентам: "Не дочекаєтеся!"

Зеленський і Єрмак вилікувалися і пригрозили опонентам: "Не дочекаєтеся!"

Президент України Володимир Зеленський та керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак видужали від китайсього вірусу

Сьогодні, 23 листопада, тести на коронавірус Володимира Зеленського та Андрія Єрмака показали негативний результат. Про це Зеленський записав відеоповідомлення, а керівник ОП написав на своїй особистій сторінці в мережі Фейсбук.

"Коронавірус позаду - тест показав негативний результат. Приступаю до роботи у звичайному режимі. Друзі, ще раз прошу всіх ставитися відповідально до заходів безпеки. Здоров'я вам і вашим близьким!", - написав Єрмак в мережі.

Зеленський розповів, що має бадьорий настрій і температуру 36.6. 

"У мене, нарешті, негативний результат тесту на коронавірус.Маємо розуміти нові ризики і максимально себе берегти. Як і розуміти, що обов’язковими зараз є медичні маски, самоізоляція, соціальна дистанція, збалансовані вітамінні програми, спортивний режим. Усе це вкрай важливо, і все це разом дає нам надію. Так чи інакше, відсьогодні я вже на роботі. День буде насиченим, але я дуже радий зануритися в роботу у звичайному режимі"
, - написав Зеленський у пості з відео.

Усім друзям Зеленський подякував за підтримку, а опонентам сказав "Не дождетесь".

Нагадаємо, Андрій Єрмак захворів на коронавірус майже одночасно з президентом Володимиром Зеленським. Їх обох госпіталізували до клініки Феофанія. У Зеленського та Єрмака були окремі палати. Між собою політики не спілкувалися наживо - дотримувались карантинних обмежень.

Приєднуйтесь до нас в Telegram

Володимиру Зеленському дали палату з пропозицією особливого зв'язку, аби він міг реалізувати свої президентські функції. У Єрмака палата була без особливих можливостей.

Читайте нас у Viber!

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Зеленському знайшли нове заняття в мережі. В Офісі президента планують створити іменний відеоблог Зеленського для кращої комунікації з українцями. Задумкою поділився Михайло Подоляк.

Також портал MY.UA писав, що українська письменниця й громадська діячка Лариса Ніцой втрапила у скандал. Вона нарікає на компанію Google, а точніше на Google-перекладач.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом