Садовий після перемоги випалив потужну заяву: "Як я взагалі вижив і врятувався?"
Садовий після перемоги випалив потужну заяву: "Як я взагалі вижив і врятувався?"

Садовий після перемоги випалив потужну заяву: "Як я взагалі вижив і врятувався?"

Перемога Андрія Садового у другому турі виборів мерів міст в Україні стала досить обговорюваною подією, оскільки українці назвали її також і поразкою Петра Порошенка, бо його кандидат Олег Синютка не зміг взяти першість

Андрій Садовий не хоче ні з ким конфліктувати навіть після того, як депутати фракції «ЄС» влаштували в міській раді Львова мало не переворот. Про це портал MY.UA писав раніше в матеріалі.

Чинний мер Львова переконаний, що в Україні і так зараз досить скадні часи: ми боремося на передовій проти коронавірусу й проти російської агресії. Тому мер бажає, аби не було конфліктів хоч між самими українцями. За його словами, він хотів би, щоб всі п'ять партій, які увійшли в міськраду Львова, мали спільну єдину позицію.

«Вони ж усі – проукраїнські, проєвропейські сили: “Самопоміч”, “Голос”, “Варта”, “Свобода”, “ЄС”. Це здебільшого нормальні депутати, яких я знаю давно. Вони є відомими у львівському політикумі. Що нас ділить? Хіба є якісь ідеологічні розбіжності?», – запевнив львівський мер Андрій Садовий.

З «нормальними», як висловився мер, депутатами він залюбки працюватиме напряму. Також він вважає, що більшість проти нього не виступить, навіть якщо її сформують його політичні опоненти.

Ми є у Viber! Приєднуйтесь!

«Депутати ж не хворі на голову. В більшості це нормальні, адекватні люди, які хочуть нормально жити в нормальному місті», - вважає Садовий.

Нагадаємо, Садовий розгромив у другому турі виборів Олега Синютку з результатом у 62.8% голосів, хоч за Синютку агітувала вся «Європейська Солідарність» на чолі з Порошенком. Коаліція проти Садового перегони програла, але навряд чи меру буде легко тепер на посаді.

Садовий розповів у інтерв'ю "ЛБ", що на нього була здійснена велика атака перед виборами. А після перемоги йому телефонували такі люди привітати, що навіть важко уявити це можливим. Весь український бомонд привітав Садового, як він говорить.

Долучайтесь до нас в Telegram

"На мене була така атака, що не знаю, на кого ще така була в Україні. І якщо проаналізувати останні п’ять років, постає питання, як я взагалі вижив і врятувався. Хіба ні?", - дивується мер.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Порошенко порадував українців новиною про визнання ПЦУ. Тепер колишній президент приймає численні подяки від громадян.

Також портал MY.UA писав, що Садовий розповів про дивні речі, які відбуваються в місті.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом