19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Порошенко відзначився: «Петро Олексійович іде на світовий рекорд»
Порошенко відзначився: «Петро Олексійович іде на світовий рекорд»

Порошенко відзначився: «Петро Олексійович іде на світовий рекорд»

Проти Петра Порошенка – п'ятого президента України – відкрито уже 58 справ

Колишній адвокат експрезидента Порошенка заявив, що проти Петра Олексійовича вже в загальній сумі відкрито 58 кримінальних справ. Про це стало відомо ще у вересні, а зараз українцям про це нагадав відомий блогер Михайло Шнайдер.

«Петро Олексійович іде на світовий рекорд», - написав у своєму пості блогер.

Сам Петро Порошенко у липні поточного року інформував громадськість, що за всіма кримінальними справами проти нього стоїть Офіс Президента або сам глава країни Володимир Зеленський. На той час проти Порошенка було відкрито 24 кримінальні справи.

Ми є у Viber! Приєднуйтесь!

Одну із справ (яка стосувалась ПАТ «Завод «Кузні на Рибальському») було закрито, повідомляв адвокат Новиков. Деякі інші справи також закривалися, але потім їх відкривали знову.

Нагадаємо, зараз Петро Порошенко постійно говорить про безпорадність чинної влади. У річницю референдуму про незалежність України він заявив, що влада не спроможна впоратися із викликами: з пандемією та російською агресією.

«Але головним гарантом нашої незалежності були і залишаємося саме ми з вами - український народ. І я впевнений, ми, як і тоді, вистоїмо і відстоїмо наш вибір - свою свободу і незалежність» - пише Порошенко.

«Чи підтверджуєте Ви Акт проголошення незалежності України?» — це питання стало визначальним етапом на шляху боротьби...

Опубликовано Петро Порошенко Вторник, 1 декабря 2020 г.

Долучайтесь до нас в Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Петра Порошенка звинуватили в спекуляціях. Створення «Музею гідності» - це ніщо інше, як піар проєкт Петра Порошенка, вважають деякі експерти

Також портал MY.UA писав, що Порошенко обурився спробою переписати історію.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом