Полякова, MONATIK, Осадча: на яких "райських островах" під час локдауну відпочивають українські зірки
Полякова, MONATIK, Осадча: на яких "райських островах" під час локдауну відпочивають українські зірки

Полякова, MONATIK, Осадча: на яких "райських островах" під час локдауну відпочивають українські зірки

Балі, Мальдіви, Домінікана та Арабські Емірати — найпопулярніші напрямки цьогорічного зимового відпочинку серед українських зірок. Ці екзотичні курорти — одні з небагатьох, що приймають туристів, тож знайти там вільне місце для відпочинку цієї зими — непросте завдання для туроператорів.

Хто з українських селебрітіз пересиджує локдаун на райських островах — йдеться 14 січня у сюжеті ТСН.19:30.

Мальдіви для відпочинку цього року обрали Оля Полякова, Настя Каменських із Потапом та MONATIK.

Оля Полякова засмагати  полетіла разом із доньками. На своїй сторінці у соцмережі довгонога білявка хизується стрункою фігурою у відвертому бікіні та відео зі спа-процедур. 

Дмитро Монатік з дружиною Іриною та двома синами зустрічали Новий рік, Різдво та відсвяткували день народження молодшого сина на одному з островів на Мальдівах. На відео з відпочинку можна побачити як співак вчить плавати чотирирічного сина. Співак пише, що дуже пишається своїми дітьми Данилом та Платоном. Під однією світлиною, де в кадр випадково потрапив лелека, дружина Монатіка написала, що не проти народити ще одного малюка.

Відео Зимовий відпочинок: хто з українських зірок пересиджує локдаун на райських островах

Балі, Мальдиви, Домініканка та Арабські Емірати - найпопулярніші напрямки цьогорічного зимового відпочинку серед українських зірок. Ці популярні екзотичні курорти одні з небагатьох, хто приймає туристів, тож знайти там вільне місце для відпочинку цієї зими - не просте завдання для туроператорів. Хто з українських зірок пересиджує локдаун на райських островах – у сюжеті.

ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Надя Дорофєєва із чоловіком Володимиром Дантесом свій відпочинок на Балі запам’ятають на довго. Адже одного вечора у своїй спальні парочка знайшла отруйну змію просто біля ліжка. Утім, артисти все ж намагаються надолужити відпочинок — медитують, роблять спа-процедури.

Відомий кліпмейкер Алан Бадоєв відсвяткував свій день народження у Домінікані. На своїй сторінці у соцмережі продюсер ділиться шикарними краєвидами і собою на пальмі.

Ще однин популярний напрямок для відпочинку серед українських зірок — Арабські Емірати. Так, у Дубаї відпочивають телеведуча Катерина Осадча з чоловіком  Юрієм Горбуновим.

Санта Дімопулос також поділилася світлинами з Дубая. Співачка відпочиває із чоловіком та маленькою донькою. У дописах зазначає, що маленька Софія добре переносить дальні перельоти, і ділиться порадами відпочинку із дітьми.

Українські туроператори кажуть, що ці напрямки настільки популярні цього року, що знайти готель для українських зірок, а тим більше для звичайних українців, було неабиякою проблемою. Ціни за тижневий відпочинок на Балі стартують від 30 тисяч гривень. На Мальдівах — від 42 тисяч. Відпочити у Домінікані можна від 45 тисяч гривень за 10 днів. Найдешевше — у Дубаї — від 11 тис. гривень за тиждень.

Нагадаємо, що п’ятий президент Петро Порошенко новорічні свята провів з родиною в Еквадорі. Там його заскочили в аеропорту, а згодом зняли на відео ще й в літаку. 

Автор:
Іван Воробйов
Источник материала
Поделиться сюжетом