"Голос країни-11": виступ військового СБУ та звернення сина Тіни Кароль - чим запам'ятався перший ефір
"Голос країни-11": виступ військового СБУ та звернення сина Тіни Кароль - чим запам'ятався перший ефір

"Голос країни-11": виступ військового СБУ та звернення сина Тіни Кароль - чим запам'ятався перший ефір

Головне вокальне шоу України повернулося на екрани – учора стартував оновлений 11-ий сезон «Голосу країни».

«Голос країни» - вокальний конкурс, який так полюбився глядачам за 10 сезонів на телеканалі «1+1». Але талантів в Україні вистачає і на 11-ий сезон, не дарма ж нас звуть співочою нацією.

Зіркові тренери

Зіркові судді уже почали формувати свої команди на сліпих прослуховуваннях. У цьому сезоні серед тренерів відомі українські зірки – Тіна Кароль, Діма Монатік, Надія Дорофеєва та Олег Винник.

Цей сезон припав на світову пандемію, тому став найтехнологічнішим з усіх попередніх сезонів «Голосу». Організаторам вдалося зібрати zoom-аудиторію з різних країн світу. Але в зал також запросили глядачів для підтримки – усі вони мають негативні тести на коронавірус.

Хто вражав тренерів на сцені "Голосу"

За місце в шоу учора поборолися 11 крутих виконавців з народу. Для них музика дуже багато означає в житті. Відкрила 11-ий сезон «Голосу» співачка із Одеси Ірина Ебралідзе. Вона виконала хіт «No time to die» виконавиці Billie Eilish і відразу розвернула всі чотири суддівські крісла. Ірина вибрала команду Надії Дорофеєвої.

А після виступу блогера Тьоми Паучека, який пішов у команду Монатіка, на екрані з'явився син Тіни Кароль Веніамін. Щоправда Веня не був учасником шоу, а просто поспілкувався з матір'ю, що стало для неї несподіванкою. У Вені запитали, за кого він вболіватиме на шоу. Хлопець не розгубився й відповів, що тільки за команду мами.

Вражали на сцені також рокер Андрій Кудінов, щирий та відкритий Володимир Хоменко, справжній народний самородок Юлія Вітранюк, харків'янка Альона Левашева та інші.

Стрічка новин України та світу в нашому Viber!

Історія виконавця Олександра Барлебена дуже запам'яталася суддям і глядачам. На жаль, зіркові тренери до Олександра не повернулися, хоч потім про це пошкодували. Олександр – колишній військовий, який бачив війну на власні очі й побував на межі. Після того чоловік зрозумів, що не треба гаяти час і почав займатися тим, що так любо його душі – музикою.

Всі новини України та світу, новини шоу-бізнесу й культури в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, хто стане ведучими нового сезону програми "орел і Решка", і до чого тут Позитив.

Також портал MY.UA писав, що Ані Лорак повернулась до Києва і знайшла нову розвагу.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом